Haberler

Stajyerler Doktorları Resetledi

Aydın’da sağlık hizmeti veren Ege Liva Hastanesi tarafından hastane ve sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında hastane çalışanları yılın yorgunluğunu attı.

Aydın'da sağlık hizmeti veren Ege Liva Hastanesi tarafından hastane ve sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında hastane çalışanları yılın yorgunluğunu attı. Gecede sürpriz yapan Liva Hastanesi'nde stajını yapan salık öğrencileri adeta doktorları resetledi.

Aydın Kızılcaköy'de bulunan bir tesiste düzenlenen yemekli geceye Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Halim Irmak, Liva Hastanesi Başhekimi Dr. Erdal Gezer, Irmak Ailesi, Aydın'da sağlık ve iş dünyasının önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Geleneksel hale gelen 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenledikleri gecenin asıl amacının hem kaynaşmak hem de yılın yorgunluğunu atmak olduğunu belirten Başhekim Erdal Gezer, "Liva Hastanesi olarak geniş bir aileyiz. Geride kalan bir yılık süreçte çok güzel hizmetlere imza attığımız gibi sağlığına kavuşturduğumuz yüzlerce kişi esas sevinç kaynağımız oldu" diyerek gayretli ve güler yüzlü çalışmalarından dolayı tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Stajyerler doktorları resetledi

Gecenin ilerleyen bölümünde sürpriz bir şekilde sahneye çıkan hastanede stajlarını yapan sağlık öğrencileri herkesi şaşırttı. Sağlık alanındaki maharetlerinin yanında sanattaki hünrlerini de sergileyen genç sağlıkçılar geceye katılanlardan tam not aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı Aydın Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title