Haberler

Stadın İsmini Trabzonspor Belirleyecek

Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı öncesinde, Meclis'i takip etmek için Belediye'de bulunan gazeteciler ile makamında sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, gazetecilerle gerçekleştirdiği sohbet toplantısında, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Akyazı'da yapılacak olan; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binaları, kamp eğitim tesisleri ve diğer spor dalları ile ilgili tesisleri içinde barındıran alana, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının verilmesi yönünde tavsiye kararı aldığını ifade ederek, "Trabzonspor'umuz için yapılmakta olan stadyum bu alanın dışındadır ve stadyumun ismi tabii ki Trabzonspor tarafından belirlenecektir" dedi.

Gazetecilerin soruları üzerine, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Akyazı'daki dolgu alanında yapılacak olan stadyumun haricindeki spor tesislerini içene komplekse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının verilmesi yönünde dün aldığı tavsiye kararını değerlendiren Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı kararın, isim hakkında yetkili olan kurumlara sunulmak üzere alınmış olan bir tavsiye kararı olduğunu üzerine basa basa vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Recep Tayyip Erdoğan Trabzonspor Akyazı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title