Haberler

St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hristiyan dünyası tarafından her yıl 29 Haziran'da kutlanan St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hristiyan dünyası tarafından her yıl 29 Haziran'da kutlanan St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Topaca, mesajında, St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı'nın, dünyada eşine az rastlanır derinlikte bir hoşgörüye sahip olan Hatay'da yaşayan Hristiyanlara mutluluk getirmesini diledi.

Hatay'ın, yüzlerce yıllık köklü geçmişinde birçok medeniyete ev sahipliği yaparak, farklı inanç ve kültürlerin karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde yaşadığı bir coğrafya olduğunu ifade eden Topaca, mesajında şunları kaydetti:

"Her inanç ve kültürden bireyleri bünyesinde kaynaştırarak birbirine olan sevgisini göstermekten mutluluk duyan hemşehrilerimiz, üç semavi dinin bayram coşkusunu aynı heyecan içinde paylaşmaktadır. Birlik ve bütünlük içerisinde toplumun her kesimiyle paylaşılarak çoğalan bayram sevinçlerimizle birlikte bizleri bugünlere getiren ve aynı güçle geleceğe taşıyacak olan hoşgörü kültürümüz, tüm dünyaya örnek teşkil edecek niteliktedir. Asırlardır hüzünlerimizi ve sevinçlerimizi paylaştığımız her inanç ve kültürden insanımızla daha mutlu bir geleceği el birliği ve aynı ideal ile inşa ediyoruz. İlimizi ve ülkemizi güçlü kılanın da bu duygu birliği olduğuna yürekten inanıyorum. Tüm Hristiyan hemşehrilerimizin St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın kutlandığı her yerde dünya barışı ve insanlığın huzuru için yapılacak dualara iştirak ediyor, huzurun, barışın, hoşgörünün egemen olduğu nice bayramlar temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Topaca Aziz Petrus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title