Haberler

    St. Petersburg Bale Tiyatrosu - Uyuyan Güzel

    Dünyaca ünlü bale topluluğu Saint Petersburg Ballet Theatre (SPBT), yoğun istek üzerine 9-12 Mart tarihlerinde yeniden TİM Show Center'da.

    Dünyaca ünlü bale topluluğu Saint Petersburg Ballet Theatre (SPBT), yoğun istek üzerine 9-12 Mart tarihlerinde yeniden TİM Show Center'da…

    Dünyaca ünlü bale topluluğu Saint Petersburg Ballet Theatre (SPBT), yeniden İstanbul'a geliyor! Irina Koleniskova'nın baş balerin olarak yer aldığı Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel gösterileri ile yeniden 9-12 Mart tarihlerinde kültür ve sanatın merkezi TİM Show Center'da sanatseverlerle buluşacak.

    Bale severlerin büyük bir ilgiyle karşıladığı ve övgüler yağdırdığı, dünyadaki en önemli klasik bale topluluklarından biri olan Saint Petersburg Bale Topluluğu (SPBT) iki ölümsüz eser, Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel ile 9-12 Mart tarihleri arasında TİM Sahnesi'nde izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

    1994 yılında Konstantin Tachkin tarafından kurulan Saint Petersburg Bale Topluluğu, 6 kıtada, yılda 200'den fazla gösteriye imza attı. Londra'daki ünlü Coliseum ve Royal Albert Hall, Paris'teki Champs - Elysées Théatre, Tokyo'daki Bunkamura Hall, Taipei ve Pekin'deki Ulusal Tiyatrolar gibi dünyanın en prestijli salonlarında gösteri yaparak dünya basınının ilgi odağı haline gelen topluluk İstanbul'da da TİM Show Center'da baleseverlerin karşısına çıkacak.

    Repertuvarında; Don Kişot, Paquita, Fındıkkıran, La Bayadère, Uyuyan Güzel, Romeo ve Juliet gibi dünyaca ünlü koreografilerin yer aldığı Saint Petersburg Bale Topluluğu, 9-12 Mart tarihleri arasında birbirinden değerli iki ölümsüz eser Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel ile TİM Show Center'da sahne alacak.

    Gösteri programı

    9 Mart Perşembe 21: 00 - Kuğu Gölü

    10 Mart  Cuma 21: 00 - Kuğu Gölü

    11 Mart Cumartesi 21: 00 - Kuğu Gölü

    12 Mart Pazar 15: 00 - Uyuyan Güzel

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : TİM Show Center

    Mekan Adresi : Büyükdere Caddesi Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı)

    Başlangıç Saati : 12.03.2017 15: 00: 00

    Bitiş Saati : 12.03.2017 17: 00: 00

    Kategori : St. Petersburg Bale Tiyatrosu - Uyuyan Güzel

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Saint Petersburg İstanbul Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title