Haberler

St. George's Üniversitesi İstanbul'a Geliyor!

Güncelleme:

Amerika, İngiltere, Kanada, Türkiye'de tanınan St. George's Üniversitesi, öğrencilere tıp ve veterinerlik fakültelerinde, hazırlık ve ileri seviye eğitim imkanları sunuyor.

Karayipler'deki Grenada adasının önde gelen tıp okullarından St. George's Üniversitesi, 5 Aralık Cumartesi günü saat 10:30'da Harbiye Hilton Otel'de öğrencilerle buluşacak.

ABD'ye en çok doktor yerleştiren tıp fakültesi

Yalnızca 2015 yılında 830 mezunu ABD'de doktorluk hayatlarına başlamış olan St. George's Universitesi, son 5 yılda ABD'ye en fazla doktor kazandırmış üniversitedir. Mezunları bugün itibariyle içinde ABD, İngiltere, Kanada ve Türkiye'nin de bulunduğu 50'den fazla ülkede mesleklerini icra etmektedir.

ABD tıp lisans sınavında da (United States Medical Licensing Examination - USMLE) çok yüksek bir başarı oranına sahip olan St. George's Universitesi'nin 2014 yılında USMLE Step 1 başarı oranı 96%'dır.

St. George's Üniversitesi ayrıca ABD Tıp Okullarına transfer ortalamasında da başı çekmektedir.

Etkinliğe özel burs fırsatları!

Mezun Group'un düzenlediği etkinlikte öğrenciler eğitim fırsatlarının yanı sıra burs imkanlarından faydalanma fırsatına sahip olacaklar. Mezun Başvuru Destek Merkezi aracılığıyla başvuran ve kayıt yaptıran ilk 5 öğrenci 1000$ eğitim desteğine hak kazanacak.

St. George's Üniversitesi, aynı kalitede eğitim sunan diğer ABD tıp okullarına karşı daha uygun bir bütçe ihtiyacı sağlıyor olmasının yanında akademik başarı gösteren ihtiyaç sahibi öğrencilerine de kısmi burs imkanları sunmaktadır. Ayrıca öğrenciler etkinlikte üniversitenin, doğa harikası kampüsü, kaliteli eğitimi ve mezuniyet sonrası imkanları hakkında bilgi alabilecek.

250 milyon $'ın üstünde değere sahip olan ileri teknoloji kampüsü ile St. George's Üniversitesi 140'tan fazla ülkeden öğrenciyi ve 1700 fakülte üyesini bünyesinde barındırıyor. Kalacak yer konusunda bekar, evli veya çocuklu olunmasına göre pek çok seçenek sunan St. George's Üniversitesi, son derece güvenli kampüslerinde yaşam standartlarını oldukça yüksek seviyede tutuyor. Ayrıca üniversite, akademik kadrosu, mevcut öğrencileri ve mezunlarıyla görüşmeler ve seminerler düzenleyerek öğrencilerini, eğitim süreçleri hakkında sürekli olarak bilgilendiriyor.

İngiltere'de 1 yıl eğitim hakkı!

İngiltere'de bulunan Northumbria Üniversitesi ve St. George's Üniversitesi'nin iş birliği sayesinde ortaya çıkan Keith B. Taylor Global Scholars Programı ile Tıp MD programını seçen öğrencilere eğitimlerinin bir yılını New Castle'da gerçekleştirme imkanı sağlanıyor. Yıl boyunca İngiltere kültürünü tanıma ve o kültüre alışma şansı dışındaki her şey, eğitim kalitesi, müfredat, akademik takvim, servisler, ücretler ve kampüs hayatı tamamen aynı.

Öğrenciler son iki yıllarında farklı ülkelerde eğitim alabilecekler

5 akademik yıldan oluşan 4 yıllık programda öğrenciler; ilk iki yılını Grenada'da (Öğrenci Keith B. Taylor Global Scholars'a dahil ise bir yılı İngiltere New Castle'da bulunan Northumbria Üniversitesi'nde) tamamlayacak ve son 2 yılını ABD, İngiltere, Kanada ve Grenada'da bulunan 70'ten fazla anlaşmalı hastanede, rotasyon içinde devam edebilecekler.

Yüksek lisans eğitim programları

St. Geourge's Üniversitesi tıp (MD) ve veterinerlik programları dışında yüksek lisans alanında Kamu Sağlığı Master'ı (MSc – masters of public health) ve MBA programları da sunmaktadır.

Mezun.com'da tıp bölümü açılıyor!

Birçok eğitim alanında öğrencilerine kapsamlı bilgi veren Mezun.com, artık sitesinde tıp bölümüne de yer verecek. Mezun.com, hem yurtdışında tıp okumuş kişilerle hem de Türkiye'deki tıp fakültelerinin dekanları ve bölüm başkanlarıyla çekilen videoları paylaşacak. Öğrenciler bu bölümden eğitim seçenekleri hakkında güncel bilgi alabilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Kanada Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title