Haberler

Ssangyong Rodius Keyifli ve Güvenli Sürüş Deneyimi!

Güncelleme:

Ssangyong Rodius, yüksek teknoloji ürünü donanımları ve 7 kişilik geniş iç hacmi ile dikkat çekerken MPV sınıfının tek 4x4'ü olma özelliğini taşıyor.

SUV ve MPV sınıfında 7 kişilik geniş iç hacmi , Alman teknolojisi ile üretilmiş 155 hp ve 360 nm tork güç üreten motoru ve şanzıman sistemini bir arada sunan Ssangyong'lar, Güney Kore mükemmelliğinde geliştirilen güçlü çelik şasi yapıları ile rakiplerine fark atıyor. Araçlar, part time 4x4 sistemi sayesinde zorlu koşullarda yüksek sürüş kabiliyeti ve şehir içi kullanımda uygun yakıt tüketimi ile akıllı çözümler sunuyor. Sınıfının 4x4 özelliğine sahip tek MPV'si , bağımsız süspansiyon sistemi ile uzun yolculuklarınıza konfor katarken, 1000 devir/dkda 190 Nm başlangıç tork değeri ile sınıfında performansın öncüsü rolünü üstlenerek pazarı domine etmeye devam ediyor. Toplam otomotiv pazarı satışları geçen yılın aynı dönemine göre -%21,49 daralmışken, MPV sınıfı satışları %33 artış göstermiştir. Rodius, MPV sınıfı toplam satışlarından %73,8 pay almaktadır ve 2013 Ocak-Ağustos dönemine göre 2014 Ağustos sonunda satış adetlerini %156 artırmıştır. Bu büyük gelişiminde kuşkusuz müşteri odaklı çalışmaların payı büyüktür.

Ssangyong, 'Can güvenliği opsiyon değildir!' sloganına paralel yürüttüğü uygulaması ile müşterinin aldığı araç içerisinde güvenliğini marka olarak garanti ederken, günlük hayatı içerisinde de güvenliğini destekliyor. Bu kapsamda 0 km araç alan her müşterisine Medline'dan 1 yıl boyunca geçerli olacak sağlık paketi (telefon ile tıbbi danışmanlık, doktorlu kara ambulans hizmeti , hastane organizasyonu) hediye ediyor.

Güney Koreli SUV üreticisi SsangYong, markasına ve otomobillerine duyduğu güveni, "Geri Alım Güvencesi" ile vurguluyor. Tüm müşterilere, sıfır kilometre SsangYong modellerinden herhangi birini alırken yapılan sözleşme ile araçlarını 4 sene içinde istedikleri zaman geri iade etme ya da 2. el fiyatı üzerinden Ssangyong'a satabilme fırsatı sunuluyor.

Müşterilerinin satış sonrasında da %99 memnuniyetini prensip edinen Şahsuvaroğlu Dış Ticaret %100 yedek parça bulunurluğu ile çalışmakta ve araçları için gerekebilecek tüm yedek parçalara ulaşabilmektedir.

2007 yılından bu yana Ssangyong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapan Şahsuvaroğlu, bugün 24 adet 4S Plaza, 2 adet 2 S showroom olmak üzere toplamda 26 adet satış ve 18 adet 2S servis olmak üzere toplamda 43 adet servis noktası ile tüm ülkede 48 yıllık tecrübesiyle hizmet sunuyor. Trafikte 13 binden fazla SsangYong marka araç bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Güney Kore Ssangyong Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title