Haberler

    Ssangyong Korando Sports Satışa Sunuldu!

    Güncelleme:

    SsangYong Korando Sports 4x2 MT 2.0 Turbo Dizel modeli anahtar teslimi 40.950 TL.’den başlayan fiyat ile satılıyor.

    Satışa sunulduğu ilk günden itibaren 4x2 AT de Türkiye lideri olan Korando Sports Gücü ve performansının yanı sıra geniş diz mesafesi ve ikinci sıra 29 derece yatık koltuklarıyla konforda da iddialı. Korando Sports 4x2 MT 2.0 Turbo Dizel modeli anahtar teslimi 40.950 TL. 'den 4x2 AT ise 44.020 TL'den satılıyor. 155 PS güce ve e-XDİ aktif dizel motora sahip Korando Sports gücün yanı sıra sürüş keyfi ve konforda da iddialı geliyor. Dört teker disk fren sistemi ve helezon yaylı amortisörlü süspansiyon sistemi sunan Korando Sports, geniş diz mesafesi özelliğini ikinci sıra 29 derece yatık koltuklarıyla ön plana çıkıyor. Led gösterge panelleri ilk bakışta okumayı sağlayacak şekilde tasarlanan Korando Sports'ta hands free konuşma imkanı sağlayan Bluetooth, yol bilgisayarı ve USB, AUX girişi standart olarak tüm versiyonlarda bulunuyor.

    Sürüş esnasında en çok kullanılan devir olan 1.500, 2.800 devir Aralığında 360 nm torka sahip Korando Sports, başlangıç torku olan 190/1.000 Nm/rpm özelliği yokuş kalkışlarda çok yüksek bir performans sağlıyor. Araç Ssangyong'un diğer modellerinde varolan üç kat güçlendirilen çelikten imal edilmiş karkas tipi boydan boya monoblok şase sistemiyle sahibine birinci sınıf güvenlik hizmeti sunuyor. Arka kabin kapağı daha az enerji harcayarak açıp kapatmak için yaylı menteşeli sistemlerle geliştirildi. Korando Sports, Türkiye'de ilk etapta 4x2 Otomatik ve Manuel vites seçenekleriyle satışa sunuluyor. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Türkiye'de 26 ilde 29 satış ve 37 servis noktasında deneyimli ve eğitimli personeliyle hizmet vermekte olan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret; 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti ve %100 koşulsuz müşteri memnuniyeti sloganı ile 2007 yılından bu yana Ssangyong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor. Trafikte ise 10 binden fazla Ssangyong model araç bulunuyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Ssangyong Türkiye Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title