Haberler

    Ssangyong B Segmentine Göz Kırpıyor: Xlv Konsept

    Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürütttüğü SsangYong, 84. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda yedi modelini sergiliyor.

    Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürütttüğü SsangYong, 84. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda yedi modelini sergiliyor. SsangYong standında sergilenen Yeni Korando, Rodius, Rexton W ve Korando Sports’un yanında en çok merak uyandıran model ise dünya prömiyeri Cenevre’de gerçekleştirilen SsangYong XLV konsepti oldu.


    Yeni Korando



    İlk kez 2013 yılı Ekim ayında Wiesbaden, Almanya’da tanıtılan Yeni Korando’da, sportif ve lüks özellikler dikkat çekiyor. Kırmızı deri döşeme ile sportif görünüm sağlanırken, 2 kademeli havalandırma sistemi bulunuyor. Aracın ön kısmı inceltilmiş gözenekli siyah radyatör peteği, modern projektör farlar ve LED gündüz farları ile farklılaşıyor.


    Yeni Korando, güçlü 175 HP e-XDi200 dizel motorla birlikte geliyor.



    XLV konsepti



    XLV, dizel motoru, lityum-iyon batarya tarafından beslenen bir elektrik motoru ile birleştiren, hafif bir hibrit sistemine sahip.


    SsangYong’un B segmenti SUV konsepti olan XLV 2011 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sunulan XIV-1 ile birlikte görülen bir dizi çok arayüzlü konsept içindeki en syeni versiyon olarak karşımıza çıkıyor.


    XIV-1’den 290 mm daha uzun olan XLV, 2+2+2+2 düzeninde yedi yolcu için yer sağlıyor, ki bu tasarımda yedinci koltuk optimum esneklik sağlamak için ikinci ve üçüncü sıra arasında kayabiliyor.


    SsangYong’un diğer konsept modellerinde görülen siyah detaylara sahip daha geniş D direği, bir tasarım ipucuyken, bu görünüm daha sonra gelecek modellerde de bulunacak.


    XLV’de 1.6 litre dizel motor ile 500Wh lityum-iyon akü tarafından beslenen 10 kW elektrik motorunun bir aradakullanılıyor.


    XLV’de LED’lerden oluşan bir Adaptif Ön Aydınlatma Sistemi (AFLS) kullanılıyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Ssangyong Wiesbaden Cenevre Türkiye Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500

    Yorumlar (1)

    bayram yilmazfatih6334@hotmail.com:

    bende 2010 modeli var cok memnunum...bu medeli Turkiyeye gelse fiyatida uyarsa alirim..sabirsizlikla bekliyorum

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title