Haberler

Ssangyong'a Sahip Olmak Şimdi Çok Kolay

Güncelleme:

Rexton W ,Korando ve Korando Sports Modellerine Nisan ayına özel kampanyalarla sahip olmak şimdi çok kolay .

Son fırsat İle Güney Koreli SsangYong'a sahip olmak şimdi çok kolay .

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, Distribütörü olduğu Ssangyong için Nisan ayına özel fırsatlarla dolu kampanyalar sunuyor . Bu kampanyalardan Şimdi Al Yazın Öde sloganı ile tanıtılan, üç ay ertelemeli kredi seçeneği ile Rexton W 2012 modellerini tercih edenler araçlarını hemen alıp, ödemelerini üç ay sonra yapmaya başlıyorlar.

Korando Sports 2012 modellerini Nisan Ayında tercih edenler ise araçlarını hemen alıp ödemelerine 3 ay sonra başlarken, pick-uplara sportif bir görünüm sağlayan arka kapağa (half-top) ücretsiz sahip oluyorlar.

SsangYong, Korando 2012 modellerinde ise Nisan 2013 boyunca 2.000 TL yakıt hediye ediyor ve 63.450 TL'den başlayan fiyatlarla satılan Korando modelinde ayrıca hemen alıp ödemelere 3 ay sonra ödemeye başlayabiliyorsunuz., Tüm müşteriler aynı anda iki kampanyadan da faydalanabiliyor.

Tüm ürün gamı bulundukları segmentlerde farklar oluşturuyor. Ürünlerde kullanılan karoseri kalitesi, estetik dizaynları, üstün performanslı motor teknolojileri ve güvenlik donanımlarının yanında yakıt ekonomileri ile de kullanıcılarının memnun olmalarını sağlıyor. Pick-up 4x2 AT segmentinde lider olan Korando Sports pick-up 2.0 LT. 155 PS, 2000 devir / dakika'da 360 NM tork üretiyor. Rakiplerinden arka bağımsız süspansiyonu ile ayrılan ve kullanıcısına kullanım amacına göre fayda sağlarken, binek otomobil konforu sununan otomatik ve manuel şanzıman olarak tercih edilebiliyor. Korando (SUV) ise C segmentinde konumlandırılan ürünü iç ve dış hacmi ile fark oluştuturuyor, 2.0 LT. 175 PS, 2000 devir / dakika'da 360 NM tork üretebiliyor. Yüksek tork gücü aracın ani ivmelenmesini arttırırken, yakıt tüketimini sınıfında az rastlanır seviyelere düşürüyor. Otomatik şanzıman seçeneği de bulunan Korando, 4 x2 ve 4 x 4 olarak tercih edilebiliyor. E7 segmentinde olan Rexton ise 2.0 LT 155 PS motoru, 4 x 2 ve 4 X 4 çekiş sistemi seçenekleri ile pazarda yer alıyor. Ürün gamımızdaki diğer ürünümüz ise Rodius (MPV) Pazara yenilenen yüzü ve yeni teknoloji ile üretilen motoru ile pazara girmeye hazırlanıyor E4 Segmentinde olan Rodius kaslı ve dinamik görünüşü ila dikkatleri üzerine çekiyor.

Tüm SsangYong müşterileri showroomlardan sıfır kilometre SsangYong modellerinden herhangi birini alırken yapacakları sözleşme ile 4 sene içinde aldıkları aracı satmaya veya yeni bir modelle değiştirmeye karar verdikleri zaman aracını 2. EL olarak getirerek parasını 3 gün içinde alabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Ssangyong Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title