Haberler

Sri Lanka Öğretim Üyeleri İlk Kez Aü'de Ders Verdi

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından yürütülen Mevlana Değişim Programı kapsamında Sri Lanka'dan gelen öğretim üyeleri, Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) ders verdi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan'ı ziyaret eden, Sri Lanka Kelaniye Üniversitesi Üyesi ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Neelakshi C. Premawardhena ve Kelaniye Üniversitesi öğretim elemanları Gayathri Anupama Madhubhashini Weerasinghe ve Hiruni Kaushalya Habarakada Liyanage, Mevlana Değişim Programı'nın Türkiye'ye ve Akdeniz Üniversitesi'ne gelme fırsatı sunmasından dolayı duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Prof. Dr. Burhan Özkan, Mevlana Değişim Programı'nın hiçbir coğrafi bölge ayrımı olmaksızın bütün dünyadaki yükseköğretim kurumlarını kapsamasının önemine dikkat çekti. Prof.Dr. Özkan, Sri Lanka gibi dünyanın farklı ülkelerinden ve kültürlerinden gelen öğretim elemanlarının Akdeniz Üniversitesi'ni tercih etmelerinin Akdeniz Üniversitesi'nin uluslararasılaşma ve bir dünya üniversitesi olma vizyonunda büyük ilerlemeler sağladığının önemli bir göstergesi olduğunu söyledi. Prof. Dr. Özkan, farklı kültürdeki ülkeler ile yapılan bu değişimin öğretim elemanlarına uluslararası alanda kendilerini ifade etmede çok yönlü ve analitik düşünme ile karşılaştırmalı bir bakış açısı sağladığını dile getirdi.

Akdeniz Üniversitesi'nin Mevlana Değişim Programı'nda öncü bir üniversite olmasında özverili çalışmaları nedeniyle Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Uzman Nurgül Büyükkalay başta olmak üzere Uluslararası İlişkiler Ofisi çalışanlarına teşekkür eden Prof. Dr. Özkan, uluslararasılaşma konusunda çalışmalarının artarak devam edeceğini vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Burhan Özkan Sri Lanka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title