Haberler

Sporting Lizbon, Bruma Transferinde Sona Yaklaştı

Güncelleme:

Sporting Lizbon, Bruma transferi için Galatasaray ile görüşmelerini yoğunlaştırdı. Portekiz ekibi, Bruma'yı kiralık olarak kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Portekiz Ligi takımlarından Sporting Lizbon, Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma'yı kadrosuna katmak üzere.

NANI'NİN YERİNE BRUMA

Portekiz basını geçtiğimiz dönem takımda kiralık olarak oynayan Nani'nin yerine yönetimin Bruma ile doldurmayı planladığı ve bu oyuncunun alınması için teknik direktör Jorge jesus'un olumlu rapor verdiğini yazdı. Jorge Jesus bir açıklama yaparak Bruma'yı takıma kazandırmak istediğini doğruladı.

BRUMA AYRILMAK İSTİYOR

Nani'nin boşluğunu Bruma'nın dolduracağına inanan Portekizli deneyimli hoca Jorge Jesus, yönetime Galatasaray ile anlaşmaya çalışın talimatı verdiği belirtiliyor. Galatasaray forması altında geçtiğimiz dönem kendisine ilk 11'de yer bulamayan Bruma'nın takımdan ayrılarak tekrar Portekiz'e dönmek için sarı-kırmızılı yönetime baskı yaptığı da gelen haberler arasında.

10 MİLYON EURO

İstanbul'da görüşmeler yapan Bruma'nın menejeri Catio Balde de yaptığı açıklamada, Galatasara'ın Bruma için 10 milyon euronun üzerinde bir transfer bedeli istediği bu rakamı Sporting'in vermesinin imkansız olduğunu vurguladı.

LİZBON KİRALAMAK İSTİYOR

Portekiz'den gelen haberlere göre; Sporting Lizbon'un Bruma transferinde kiralık opsiyonuna daha sıcak baktığı ancak Galatasaray'ın satma konusunda ısrarlı olmasından dolayı bu transferde zorluklar yaşandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Portekiz Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

CAN:

BANA NE BURUMA DAN KARDEŞİM BEN KARNIMI DOYURMAYA BAKIYORUM . BURUMA BENLE Mİ YİYOR PARAYI

15
2
yanıtYanıtla
qmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Dzemaili turk olmuş adi değişmiş cumali olmuş

12
3
yanıtYanıtla
orhan:

Bruma''dan bir cacik olmaz. Bunu her zaman söylemisimdir. Daha fazla zarar etmeden gönderin gitsin.

9
5
yanıtYanıtla
gurbetci:

bruma iyi oyuncu ama cimbomun futbol felsevesi ters düsüyor yani türkiyenin futbol anlayisi stochla brumayi bir takimda düsünsene

11
2
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Aziz varken cimbom busenede şampiyon hahaha GS herzaman en büyük

7
4
yanıtYanıtla
mehmet demirMobil-ANDROID:

buruma lizbonda iyiydide on milyon euroya bize satıldı şimdi ne olduda o kadar etmiyor lizbon da da bir gol atı bizdede bir gol atı ama biz her aldığımız oyuncudan zarar ediyoruz inanın messiyi on alalım bizim takımların hepsini ortaya katıyorum beşe satamayız

10
0
yanıtYanıtla
KOMEDYEN METO:

BRUMA , AL SANA BİR HURMA HAYDİ YÜRÜ BAKALIM

7
3
yanıtYanıtla
XyzmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bruma ne dersin bu duruma (erman toroğlu)

7
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

10 milyon mu gs nin kafası mı güzel. Kim o parayı verir fiyasko çıktı adam

8
0
yanıtYanıtla
cimbomMobil-ANDROID:

aziz yildirim yillardir fenevin basinda baskan niye o zaman avrupa sampiyonu yapamadi

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title