Haberler

Sporda İlkadım Farkı

Türkiye genelinde farklı spor dallarında gerçekleştirilen şampiyonalarda dereceler alarak madalyaları toplayan İlkadım Belediyesi sporcuları Belediye Başkanı Erdoğan Tok makamında ziyaret etti.

İlkadım Belediyesi sporcuları boks, atletizm, halter ve tekvando dallarında Türkiye genelinde düzenlenen şampiyonalarda dereceye girerek madalyaları topladı. Şanlıurfa'da yapılan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası'nda Yıldızlar Türkiye 2. Hamide Yavuz, Yıldızlar Türkiye 3. Fatma Zehra Kol, Gençler Türkiye İkincisi Furkan Pank ayrıca Trabzon'da yapılan Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda 94 Kg Yıldızlarda Türkiye 3. olan Mertcan Demir, 92 Kg Yıldızlarda Türkiye 3. olan Özay Memiş, 48 Kg Gençlerde Türkiye 3. olan Didem Kökten, Antalya'da yapılan Uluslararası Türkiye açık Tekvando Turnuvası'nda Türkiye 3. Merve Yazıcı ve İstanbul'da yapılan 16 Yaş altı Türkiye Şampiyonası'nda Gülle atmada Türkiye 2. olan Orkun Melih Güngör ve Uzun Atlamada Gülse Beyza Usta İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret ettiler. Sporcular Başkan Tok'a destekleri için teşekkür etti.

ONUR VERDİLER

Sporcuların kazandıkları başarılar ve aldıkları madalya, kupalar ile İlkadımlıların göğsünü kabartarak onur ve gurur verdiğinin belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Türkiye'de farklı illerde farklı şampiyonalarda derece alan sporcularımızı alınlarından öpüyorum. Sporcularımızın yine bizlerin göğsünü kabartarak mutlu ettiler. İlkadım sporda kendini bir kez daha göstererek madalyaları toplamış oluyor. Her zaman destekçileri olduğumuz sporcularımız bizleri hiç bir zaman utandırmadılar. Tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi Erdoğan Tok Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title