Haberler

Domenec Torrent'ten sosyal medyayı ikiye bölen sözler: Türkiye dışına çıkarsanız, orada farklı bir futbol var

Güncelleme:

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 37. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 3-2 kazandı. Karşılaşmanın ardından konuşan Domenec Torrent, Türk futboluyla ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu.

"TÜRKİYE DIŞINDA FARKLI BİR FUTBOL VAR"

Başkan değişikliği haberlerinden etkilendiklerini kaydeden Domenec Torrent, "Sizce 40 gün 45 gün başkan değişecek söylentileri kolay mı? Sürekli basın tarafından çok kötü olduğunuzun söylenmesi. Türkiye dışına çıkarsanız, orada farklı bir futbol var. oradan geliyoruz. 50 gün boyunca iyi antrenman yapıp, iyi motive etmek. Bana çok motivasyon soruyorlar.

"NEREDEN GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜN"

Türkiye'de bunu sordukları için söylüyorum. Bugünkü gibi 95 dakika oynuyorlar mı, bunu sormuyorlar. Bizim fikrimiz çok çok net. Nereden geldiğimizi düşünün, ne görebileceğinizi tahmin edebilirsiniz" dedi.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Torrent'in Türk futboluna ilişkin yaptığı açıklama sosyal medyada çeşitli yorumlara sebep oldu. Yapılan paylaşımlarda bazı kullanıcılar, "Geldiğin yere geri git" o zaman" ifadesini kullanırken bir kısım taraftar ise "Doğru söylüyor" yorumunda bulundu.

İşte Torrent'in açıklamasıyla ilgili yapılan bazı yorumlar:

-Konuş sıfırcı konuş

-Yallah geldiğin yere o zaman

-Adam geldiğinden beri dolaylı bir şekilde Türk futbolunu gömüyor

-Doğru söylüyor ne diyeyim

-Acı ama gerçek

-Tabi sen uzaydan geliyorsun

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (7)

Eren İsmail:

Evet orada farklı bir futbol oynanıyor onda haklı ama kendisinin oradan geldiğine dair pek olumlu bir yansıma göremedik. Vasat kaldı. Fakat Fatih Terim'in kurduğu kadroda vasatdi ortada Taylan Berkan 10 yıl oynarsan ilk 5 e giremez gs

7
6
yanıtYanıtla
kadir kara:

adam haklı abı bızımkıler gelsın paralar ıkı taraftara sırın gorun tmm baskanıda aynı futbolcusuda ceske kulupler satılsa sahız olsa ınteregıbı ozaman futbol ızleyın nasıl yonetıyolar

9
3
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

evet biliyoruz tam da bugün o futbolu, namağlup geçip uefa kupasını almıştık;)

1
9
yanıtYanıtla
ahmetE:

Türkiye dışına çıkmanıza gerek yok. Televizyondan ingiltere liginden son sıralarda bir takımın maçını izleyin ne demek istediğini anlarsınız. Hakemler bile bir başka yönetiyor maçları.

8
0
yanıtYanıtla
blacksocks:

Adamın Türkiye'yi böldüğü falan yok , sözlerinde %100 haklı. Futbol artık siyasetin merkezinde bir rant aracı olarak görülüyor ve bu yolda ilerliyor. Türkiye'de futbol bitti artık. Bknz; 38 yıl sonra bir ilk ...

2
0
yanıtYanıtla
Esma Hüsna Saygılı:

adamın ne suçu var bizim futbolcular paraya gelince profesyonel ardanın bu takımda ne işi var mesela

0
0
yanıtYanıtla
Selami Akkaya:

sunu anlamak gerek ben türkiyede futbol izlemiyorum ..neden cünkü futbol zevki almıyorum avrupa futbolu özellikle imgiliz futbolu.. türkiyede millleti futboldan soguttular... he adamı sevmem ama haklımı haklı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title