Haberler

Bu konu daha çok baş ağrıtır! Hem Abdülkerim hem Erden Timur aynı yayına bağlandı

Güncelleme:

Şiddetli baş ağrısı sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkartılan Abdülkerim Bardakcı, Beyaz TV'ye açıklama yaptı. Bardakcı, "Maça 10 gün kala bir oyuncu milli takım kampından çıkarılabilir mi? Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım" dedi. G.Saray Başkanvekili Erden Timur da aynı yayında "Abdülkerim'in hiçbir şeyi yok. Bir baş ağrısı vardı. Baş ağrısı geçti. Antrenmanlarına çıktı. Hiçbir sıkıntısı yok" açıklamasını yaptı.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Takımımızda Ermenistan ve Hırvatistan karşılaşmalarının kamp kadrosundan çıkartılan Abdülkerim Bardakcı'nın 'baş ağrısı' şikayeti futbol gündeminin merkezine oturdu.

KUNTZ: 2 HAFTA DEDİLER

Stefan Kuntz 2-1 kazanılan Ermenistan maçından sonra "Nörolojiden doktorlardan aldığımız rapor doğrultusunda 2 tedavisinin 2 hafta süreceği söylendi. Biz de bu karar doğrultusunda bu kararı verdik" açıklamasını yaptı.

ABDÜLKERİM'DEN AÇIKLAMA

Beyaz Tv muhabiri Sezgin Gelmez, canlı yayında Abdülkerim'in kendisine yaptığı açıklamaları anlattı. Gelmez, Abdülkerim'in kendisine "Maça 10 gün kala baş ağrısından dolayı bir oyuncu milli takım kampından çıkarılabilir mi? En büyük hedefim milli takımda oynamak. Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım" ifadelerini kullandığını söyledi.

ERDEN TİMUR DA KONUŞTU

Aynı program da Erden Timur'un açıklamaları özel haber olarak paylaşıldı. G. Saray Başkanvekili Timur, "Abdülkerim'in hiçbir şeyi yok. Bir baş ağrısı vardı. Baş ağrısı geçti. Antrenmanlarına çıktı. Hiçbir sıkıntısı yok" sözlerini sarf etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkerim Bardakcı Milli Takım Erden Timur Baş Ağrısı Beyaz TV Beyaz Tv Saray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (1)

istanbul Arıcıoğlu:

Bu Fenerbahçe li bir futbolcu olsaydı. Yalancı sahtekar vatan hayini ilan edilirdi.

13
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title