Haberler

Spor Yorumcusu Adnan Aybaba İflas Etti

Güncelleme:

Adnan Aybaba'nın mali sıkıntıda olduğu şirketi Rode Petrol Kimya iflas erteleme talebi ile mahkemenin yolunu tuttu ancak icra takipleri iki kişiyi kayyum olarak atadı.

İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre 12.5 milyon lira sermayeli şirketin tek ortağı Adnan Menderes Aybaba. Bir süre önce mali dengesi bozulan ve borca batık duruma gelen Rode Petrol Kimya Depolama ve Lojistik San. Tic.Limited Şti. için iflas erteleme başvurusu Bakırköy 6. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne yapıldı.

ŞİRKET BORCA BATIK

Hürriyet'in haberine göre; Dava başvuru dilekçesinde şirketin borca batık konuma geldiği, ancak iflas erteleme kararı verilmesi durumunda mali yapının düzeltilebileceği kaydedildi. Mahkeme şirket için ara kararını geçtiğimiz 18 Haziran günü verdi. Alınan kararda şirket için tedbir kararı verildi. Bu kararla birlikte şirket, icra takiplerine karşı korumaya alınmış oldu.

MAHKEME İKİ KAYYUM ATADI

Tedbir kararı ile birlikte şirkete iki de kayyum atandı. Şirket faaliyetleri, ataması yapılan kayyumlar tarafından denetlenecek. Şirketin dava dosyası ile ilgili ilk duruşma ise 17 Eylül günü yapılacak.

2 YIL ÖNCE DEVRALMIŞTI

İTO kayıtlarına göre 'akaryakıt' meslek grubunda yer alan şirketin faaliyet konuları arasında petrol ve petrol ürünleri ticareti ile depolama faaliyetleri bulunuyor. Edinilen bilgilere göre Rode Petrol akaryakıt ithalat ve ihracatı yapıyor. Ticaret sicil kayıtlarına göre 2011'de kurulan şirketin ilk kurucuları farklı iki isim. Daha önce merkez adresi Tuzla'da bulunan şirkete ortaklık yapısı da 2013 yılında değişti. Adnan Aybaba'nın şirketin yeni sahibi olarak kayıtlara girmesinden sonra merkez adres İstanbul Esenyurt Sanayi Mahallesi olarak değişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Adnan Menderes Adnan Aybaba Bakırköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

çobanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onlara bir şey olmaz iflas ettim, der borcunu devlet öder.

16
1
yanıtYanıtla
CİMİLLİ:

BETER OLSUN. ONUN İÇİN PROĞRAMLARDA YALAMANIN KIRALINI YAPIYORDU BİRİLERİNE YARANMAK İÇİN.

10
1
yanıtYanıtla
mazlum kader:

bu adam kadar dengesiz birini görmedim.

0
0
yanıtYanıtla
àddfffmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Samet aybaba ailesi harbi besiktasliydi hem takimi batirdi hemde para icin kendisini rezil etti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title