Haberler

) Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İlhan Cavcav'ı Kabul Etti Kasapoğlu;...

İlhan CAVCAV: "SPOR TOTO GELİRLERİNDEN DAHA ÇOK PAY İSTİYORUZ"

CAVCAV: "KULÜP BAŞKANLARININ KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ LAZIM"

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, göreve yeni başlayan Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndaki makamında gerçekleşen ziyarette, Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve yönetim kurulu üyeleri Arif Ölmez ve Enis Safi'yi kabul etti. Kabulde konuşan Kasapoğlu, "Bugüne kadar Spor Toto kaynaklarını profesyonel ve amatör liglere dağıttık. Bundan sonra Türk futbolu ve diğer branşların gelişimi için gereğinin en azami seviyede yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav ise, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden bir kulübün temsilcileri olarak Teşkilat Başkanı Kasapoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirtti. Spor Toto Teşkilatı'nın Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere Spor Toto 2. ve 3. Lig'lerde mücadele eden kulüplere büyük katkı sağladığını ifade eden Cavcav, "Sayın Teşkilat Başkanımızdan rica ediyorum. Bu liglerde mücadele eden takımların Spor Toto'dan gelecek şeylerden, az veya çok pay almaları konusunda yardımcı olmasını istiyorum. Ben inanıyorum ki Sayın Müdürümüz ilgili olan daha üst makamlarla görüşüp, bütün kulüplerimize İddia'dan ve Spor Toto'dan gelecek ücretleri devamlı akarlılık durumuna getirmelerinin çok büyük katkısı olacak" diye konuştu.

Gençlerbirliği'nde 10 yabancı futbolcu bulunduğuna dikkat çeken Cavcav, "Daha önceden yabancı oyuncuları arzu eden bendim. Afrika'ya gittim, Konaları, Kusheleri, Mosheleri 100'er bin dolarlara aldım. Onlarda o kadar memnundular ki gelirken uçakta bana 'father, father' diyerek sarılıyorlardı. O zaman Türk oyuncuların ücretleri çok daha yüksekti. Ama şimdi bakıyoruz, milli takımda oynayan oyuncularımız var hepsinin yerli olması lazım. O da acıdır, daha çok Avrupa'da oynayan, bizim kanımızı taşıyan oyuncuları davet ederek, milli takımı çıkarabiliyoruz" dedi. Cavcav, yabancı oyuncu sayısının düşürülmesi konusunda Spor Toto Teşkilatı'nın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) nezdinde daha etkili olması gerektiğini kaydetti.

Başkan İlhan Cavcav, Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu'nun adının yazılı olduğu ve Ankara'nın plaka numarasının yer aldığı 06 numaralı forma hediye edildi.

Başkan İlhan Cavcav, Kabul sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Cavcav, "Senelerce Fenerbahçe Kulübü'ne başkanlık yapmış ve halen yapmakta olan bir arkadaşımın Bursaspor maçının devre arasında böyle bir ifade kullanığına ve böyle bir serzenişte bulunduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum, söylediğine de kesinlikle inanmıyorum" dedi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, uzun yıllardır kulüp başkanlığı yapan biri olarak, "ilk defa bu sene çok mücadeleci, çok ateşli ve heyecanlı" bir lig yaşandığını belitti.

Futbol camiasının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'in istifasını istediği şeklindeki soru üzerine Cavcav, "Çok değerli hakem arkadaşlarımız var. Bunlar bizim evlatlarımız, hakemlerimiz. Bugüne kadar başarıyla hakemlik yapmış, gerek sözcü gerek yorumcu olarak televizyonlarda ifade veren, kamuoyunu aydınlatan çok değerli arkadaşlarımız var. MHK Başkanı'nın bir ağabey olarak hakem arkadaşlarımızı bir araya toplayıp, bir durum değerlendirmesi yapmasını tavsiye ediyorum. Bu hataları ben kesinlikle bilerek yapılan hatalar olarak görmüyorum ancak bilmeyerek yapılan hataların takımlarımızı şu veya bu şekilde çok büyük etkilediğini gördüğümüz zaman, maçın tekrarı olmayacağına göre canı yanan kulüplerimiz oluyor. En aşağı 4-5 maç bizim de çok canımızın yandığı müsabakalar oldu. Ama 'o hakem iyidir, bu hakem kötüdür' diye bir yorum yapmamız mümkün değildir. Bütün hakemler bizim evlatlarımız, çocuklarımız, daha sağduyulu davranmalarını ve kendilerini maçlara daha iyi hazırlanmalarını tavsiye ediyorum" cevabını verdi.

CAVCAV'DAN MHK BAŞKANI ZEKERİYA ALP'E ÇAĞRI

Fenerbahçe-Bursaspor maçının devre arasında Aziz Yıldırım'ın soyunma odasının bulunduğu koridora inerek hakemlere, "Hakemliğinizi bitiririm" şeklinde tepki gösterdiği iddialarının hatırlatılması üzerine Cavcav, "Senelerce Fenerbahçe Kulübü'ne başkanlık yapmış ve halen yapmakta olan bir arkadaşımın Bursaspor maçının devre arasında böyle bir ifade kullanığına ve böyle bir serzenişte bulunduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum, söylediğine de kesinlikle inanmıyorum" karşılığını verdi. Bazı kulüp başkanlarının isim vererek, bazı yöneticileri hedef göstermesini doğru bulmadığını vurgulayan Cavcav, "Zekeriya Alp sporun içinden gelmiş, futbol oynamış, iyi bir spor hayatı olan çok değerli bir kardeşimiz yalnız ben ona bir ağabey olarak şunu öneriyorum; bütün hakemlerimizi toplatıp, o arkadaşlara, onların amiri olarak, ağabeyce, kardeşçe tavsiyelerde bulunması. Tüm kulüp yöneticilerimize bu tür beyanlarda bulunması hakemlerimizi bundan sonra yöneteceği maçlarda zor durumda bırakır. O bakımdan bütün yönetici arkadaşlarımızın en aşağı kulüp başkanları kendilerimiz kadar çeki düzen vermesi kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merkez Hakem Kurulu İlhan Cavcav Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title