Haberler

Spor Toto Süper Lig Maç Özetleri Lig Tv Adresinde

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig 20.hafta maç özetleri. Bol gollü geçen Süper Lig 20.hafta maç özetleri ligtv.com.tr adresinde.

Spor Toto Süper Lig 20.hafta maç özetleri. Spor Toto Süper Lig 20.hafta mücadelelerinden özet görüntüler. Bol gollü geçen 20.haftada atılan birbirinde güzel goller ve maçlardan tüm detaylar.

BEŞİKTAŞ 3 BURSASPOR 2

Demba Ba atıyor, Beşiktaş kazanmaya devam ediyor. Senegalli golcü nefesleri kesen maçta Bursaspor ağlarını iki kez havalandırırken, siyah-beyazlı forma altındaki gol sayısını 22'ye çıkardı.

2012-2013 sezonunda Newcastle United ve Chelsea formalarıyla 19 gol kaydeden Demba Ba, Beşiktaş forması altında kırdığı rekorunu dün 2 gol daha geliştirdi. Siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de 13, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 3, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 gol atan Senegalli yıldız toplamda 22 gole ulaştı. 28 karşılaşmada görev yapan Demba Ba maç başına gol ortalamasını da 0,78'e çıkardı.

Beşiktaş, Demba Ba'nın, Süper Lig'de golle buluştuğu 9. maçı da kazanmayı başardı. Kartal bu karşılaşmalardan toplamda 27 puan çıkarırken tecrübeli forvet kaydettiği 13 golle elde edilen 9 galibiyette çok büyük pay sahibi oldu.

GAZİANTEPSPOR 0 FENERBAHÇE 5

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si, zorlu Gaziantepspor deplasmanına konuk oldu.

ERKEN GELEN GOL

Mücadeleye istekli başlayan Fenerbahçe, ilk düdükle beraber rakibi üzerinde büyük bir baskı kurdu. İlk olarak sağ kanattan etkili gelen sarı lacivertliler, Gökhan Gönül'ün ortasında Moussa Sow'un ön direkte yaptığı kafa vuruşuyla ilk gol tehlikesini gerçekleştirdi. Konuk ekip kanatlardan rakibini zorlarken, Okan Buruk'un öğrencileri ise genel olarak göbekten atak olgunlaştırmaya çalıştı. Bozuk zeminden her iki taraf da etkilenirken, futbolcuların her şeye rağmen arzulu futbolları seyir zevki yüksek bir maç izlememizi sağladı.

Yüksek tempo golü de beraberinde getirdi. Henüz dakikalar yediyi gösterirken, Dirk Kuyt'ın savunmanın arkasına yolladığı yüksek pasta, o bölgeye iyi sarkan Emmanuel Emenike ayağının üstüyle top yere inmeden gelişine vurdu ve Karcemarskas'ı bacaklarının arasından avlayarak takımını öne geçiren sayıyı kaydetti. Bu golle beraber sarı lacivertliler biraz rahatladı ancak diğer taraftan da oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı. İlk çeyrek geçilirken, Antep rakip kalede üst üste önemli fırsatlar yakaladı. İlkinde Vitor'un şık çalımlarla sol çaprazdan içeriye süzüldüğü atakta, topu penaltı noktası üzerine bıraktı. O bölgede iki Antepli futbolcudan Muhammet'in vuruşu son anda savunmadan döndü. Sadece bir dakika sonra ise bu sefer Bruno Alves, Fenerbahçe'yi ipten aldı. Mehmet Topal'ın ceza alanı önünde Vitor'a kaptırdı. Kırmızı siyahlı futbolcu ceza alanına girince daha müsait durumdaki Mustafa'yı gördü ve onun vuruşunda sol direk dibinde Portekizli savunmacıya çarpan top tekrar oyuna alanına geri döndü.ANTEP TEMPOYU HİÇ DÜŞÜRMEDİ

Beraberlik için akın akın gelmeye devam eden Gaziantepspor, tempoyu bir an olsun bile düşürmedi. Bir sağdan bir soldan rakibini bunaltmaya devam eden ev sahibi, 22'de Erdem ile sağ kanattan tehlikeli geldi. Yayın üzerine yerden pasında, Chibuike gelişene sert vurdu ancak Bruno Alves yine kendini siper ederek topun kaleye ulaşmasını engelledi. Bir başka pozisyonda ise, savunmadan dönen topa yay üzerinde gelişene sert vuran Vitor'un şutu, Mert güçlükle uzanarak kalesinde gole izin vermedi.

İlk yarım saatlik bölümde golden sonra adeta yokları oynayan Fener'in hücum hattı, savunmaya pek yardıma da gelmeyince; sarı lacivertiler kalelerinde çok fazla tehlike yaşadı. Skor üstünlüğünü yakalayan İsmail Kartal, takımını geri çekmesine karşın kalesinde tahmin ettiğinden daha fazla pozisyon gördü. Ancak Gaziantepspor yakaladığı ataklardan her seferinde eli boş dönünce, sarı lacivertliler soyunma odalarına 1-0'lık üstünlükle gitmeyi başardı.

SOW FİŞİ ÇEKTİ

İkinci devreye Gaziantepspor iyi başlayan taraf olmasın karşın, golleri bulan ve maçı koparan Fenerbahçe oldu. Rakibine önde basarak kaptıkları topları olumlu kullanan sarı lacivertliler, son yarım saate girilirken bulduğu üst üste gollerle fişi çekti. İlk olarak Moussa Sow'un sol taraftan ortasında Dirk Kuyt gerilerden gelerek altıpas önünde kafayı vurdu ve farkı ikiye çıkardı. Hemen akabinde ise Senegalli yıldız golü atan kişi oldu. Gaziantep savunması çıkarken kaptırdığı atakta, Caner sol taraftan içeriye sokuldu. Altıpas içinde arka direkte bomboş pozisyonda bekleyen Sow'u gördü ve golcü oyuncu ağları havalandırmakta hiç zorlanmadı.

Üçüncü golle beraber Gaziantepspor'da büyük bir moral bozukluğu gözlenirken, yine aynı disiplinle saldırmaya devam ettiler. Ancak Fenerbahçe, rakibinin açığını iyi buldu. 68'de yine sol kanattan gelişen atakta Mehmet Topal'ın ortasına vuran isim gecenin kahramanlarından Sow oldu.

Geride ne yaptığını bilmeyen Antep kalesinde golleri görmeye devam etti. Bu sefer Alper Potuk'un sağ kanattan ceza alanına girdiği pozisyonda rakibinin arkadan müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterirken, topun başına geçen Emre Belözoğlu hata yapmadı ve kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmazken, Fenerbahçe zorlu deplasmandan farklı galip ayrıldı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gaziantepspor Moussa Sow Fenerbahçe Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title