Haberler

Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Akhisar Belediyespor, Bursaspor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

2. dakikada kaleci Oğuz'un kısa düşen pasında araya giren Fernandao'nun penaltı noktası yakınlarından vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Oğuz'dan dönerek Bakambu'nun önünde kaldı. Bu oyuncunun şutunda top arkadaşı Fernandao'ya çarparak oyun alanının dışına gitti.

32. dakikada Belluschi'nin ceza yayının hemen önünden sert şutunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

42. dakikada Volkan Şen'in ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert vuruşunda top yandan auta çıktı.

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEMLER: Mete Kalkavan xx, Orkun Aktaş xx, Ceyhun Sesigüzel xx

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz xx, İsmail xx, Ahmet xx, Douglas xx, Kadir xx, Custodio xx, Scapolan xx, Güray xx, Bilal xx, Lualua xx, Bruno Rosa xx

YEDEKLER: Emrah, Orhan, Vaz Te, Mehmet, Tolga, Zokora, Pekin

TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Carlos

BURSASPOR: Harun xx, Serdar xx, Şener xx, Aziz xx, Belluschi xx, Şamil xx, Ozan xx, Volkan xx, Josue xx, Bakambu xx, Fernandao xx

YEDEKLER: Okan, Enes, Süheyl, Emre, Holmen, Ertuğrul, Bekir

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARI KARTLAR: Şamil (Bursaspor), Custodio (Akhisar Belediyespor) - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title