Haberler

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Salon: AnkaraHakemler: İsmail Aydın, Serdar Ünal, Halit Can CihanHalk Enerji TED Ankara Kolejliler: Thomas 14, Carter, Shorter 21, Hummer 18, Morrison 13, Yesukan Onar, Can Coşkun, Yiğit Sarıkaya, Onat Akış 3Best Balıkesir: Culpepper 17, Nichols 10, Ümit Sonkol 9, Valentin Pastal 7, Ofoegbu...

Salon: Ankara

Hakemler: İsmail Aydın, Serdar Ünal, Halit Can Cihan

Halk Enerji TED Ankara Kolejliler: Thomas 14, Carter, Shorter 21, Hummer 18, Morrison 13, Yesukan Onar, Can Coşkun, Yiğit Sarıkaya, Onat Akış 3

Best Balıkesir : Culpepper 17, Nichols 10, Ümit Sonkol 9, Valentin Pastal 7, Ofoegbu 11, Yunus Akçay 16, Golubovic 12, Uğur Hortum

1. periyot: 18-21

Devre: 35-37

3. periyot: 48-50

Beş faulle çıkan: 39.58 Thomas (Halk Enerji TED Ankara Kolejliler)

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Best Balıkesir, deplasmanda Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i 82-69 yendi.

Karşılaşmaya etkili giren taraf Best Balıkesir oldu. Savunmada rakibine kolay sayı bulma şansı tanımayan konuk takım, Nichols, Culpepper ve Ümit Sonkol ile basketler üreterek 4. dakikayı 9-2 önde geçti. Ofoegbu'nun da skora katkı vermesiyle kontrolü elinde tutan Best Balıkesir, ilk çeyreği 21-18 üstün bitirdi.

Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, ikinci periyodun ilk dakikalarında Hummer-Shorter ikilisiyle sayılar bulurken, rakibine Ofoegbu ve Nichols ile karşılık veren Best Balıkesir, 14. dakikada farkı 6 sayıya (23-29) çıkardı. Başkent ekibi, Thomas'ın üst üste sayılarıyla farkı azaltsa da Best Balıkesir, soyunma odasına 37-35 önde gitti.

Karşılaşmanın 3. çeyreğinin başında her iki takım da skor üretmekte zorlandı. Başkent ekibi, Morrison ve Hummer'ın basketleriyle 35. dakika içinde skora denge getirdi: 40-40. Boyalı alanı Golubovic ile etkili kullanan Best Balıkesir, bu oyuncunun üst üste basketleriyle son periyoda 2 sayı farkla 50-48 önde girdi.

Son çeyrekte Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, Thomas ve Hummer ile basketler bulurken, Best Balıkesir, Culpepper ve Yunus Akçay'ın sayılarıyla farkı korudu ve 33. dakika 56-54 konuk ekibin üstünlüğüyle geçildi. Ümit Sonkol-Ofoegbu ikilisinin pota altındaki başarılı performanslarıyla kontrolü bir kez daha eline geçiren Best Balıkesir, Culpepper ve Yunus Akçay'ın sayılarıyla 12-0'lık seri bularak 35. dakikada farkı çift haneli sayılara çıkardı: 54-68. Konsantrasyonunu tamamen kaybeden rakibi karşısında tempoyu istediği gibi ayarlayan Best Balıkesir, karşılaşmadan 82-69 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

İsmail Aydın Ümit Sonkol Balıkesir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title