Haberler

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Yeni Sezon Programı

Spor Toto Basketbol Ligi 2016-2017 sezonu lig kurulu toplantısı yapılırken, yeni sezon 8 Ekim'de başlayacak.

Spor Toto Basketbol Ligi 2016-2017 sezonu lig kurulu toplantısı yapılırken, yeni sezon 8 Ekim'de başlayacak.

Polat Renaissance Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, Spor Toto Basketbol Ligi Direktörü Samer Şenbayrak ve kulüp temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TBF Başkanı Erdenay, ligin günden güne gösterdiği gelişime vurgu yaparak, "Spor Toto Basketbol Ligi, lig tarihinin 50. yılında adına yakışır bir sezonu geride bıraktı. Kulüplerimizin de desteği ve özverisiyle Avrupa'nın en rekabetçi ligi olarak gerek ulusal düzeyde, gerek Avrupa kupaları çerçevesinde önemli başarılara imza attık." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Basketbol Ligi Direktörü Samer Şenbayrak ise kulüplerle kurdukları sağlıklı iletişimin ve titizlikle gösterdikleri çabanın bir meyvesi olarak bu sezon seyirci sayısından TV yayınlarına, medya değerinden sponsorluklara kadar birçok konuda önemli mesafe katettiklerini söyledi.

Şenbayrak, 2016-2017 sezonu takvimini de kulüp temsilcileriyle paylaştı. Yeni sezonun 2 Ağustos'ta fikstür çekilişiyle start alacağını anlatan Şenbayrak, 32. Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinin 5 Ekim'de oynanacağını belirtti.

Ligde yeni sezonun ilk maçları 8 Ekim'de yapılacak. 2016-2017'nin normal sezonu 15 Mayıs'ta tamamlanacak. THY Avrupa Ligi'nde mücadele edecek 4 Türk takımdan herhangi birinin Dörtlü Final oynayıp oynamama durumuna göre play-off programı planlanacak.

Bu arada Türkiye Kupası maçları 15-19 Şubat'ta oynanacak.

Kaynak: AA / Spor

Harun Erdenay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title