Haberler

Spor Toto Basketbol Ligi

Salon: Kara Ali Acar

Hakemler: Murat Biricik, Alper Altuğ Köselerli, Serhat Büker

Banvit : Fortson 19, Johnson 8, Tolga Geçim 2, Vidmar 8, Moerman 16,  Slaughter 9,  Nusret Yıldırım, Erkan Yılmaz, Carmichael 14

Darüşşafaka Doğuş : Serhat Çetin 4, Furkan Aldemir 5, Lucas 7, Harangody 9, Preldzic 4, Wilbekin 12, Markoishvili 7, Oğuz Savaş 2, Ender Arslan, Slaughter 3, Bjelica 12,

1. periyot: 27-14

Devre: 40-32

3. periyot: 58-51

Spor Toto Basketbol Ligi 8. haftasında Banvit, Darüşşafaka Doğuş'u 76-65 yendi.

Karşılaşma Darüşşafaka Doğuş'tan Furkan ve Banvit'ten Moerman'ın bulduğu karşılıklı basketlerle başladı. Harangody'in basketlerine, Moerman ve Vidmar ile cevap veren ev sahibi ekip 5. dakikayı 11-8 önde geçti. Fortson, Vidmar, Johnson skora katkı yapınca çeyreği Banvit önde bitirdi:  27-14.

İkinci çeyrekte pota altında sayılar üreten Banvit, ilk yarıyı 40-32 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe Tolga'nın basketiyle başlayan Banvit, 24. dakikayı 46-37 önde geçti. Harangody, Furkan ve Markoishvili ile sayılar üreten Darüşşafaka Doğuş 25. dakikada farkı 5 sayıya indirdi:  46-41. Johnson, Fortson ve Moerman ile boyalı alanda etkili olmaya devam eden Banvit, rakibin aradaki farkı kapatmasına izin vermedi ve son periyoda 7 sayılık avantajla girdi: 58-51.

İki takımın savunmasını sertleştirerek başladığı final periyodunda Darüşşafaka Doğuş Bjelica, Banvit ise Johnson, Fortson ve Moerman ile etkili oldu. Ev sahibi takım, Carmichael'in smacı ile son beş dakikaya 64-55 önde geçti. Maçın son bölümünde rakibinin oyuna ortak olmasına izin vermeyen Banvit, sahadan 76-65 galip ayrıldı.

Maçın en skorer ismi Banvit'ten 19 sayı kaydeden Fortson olurken, Moerman 16, Carmichael ise 14 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Darüşşafaka Doğuş'ta ise Wilbekin ve Bjelica on ikişer sayı kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Banvit Doğuş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title