Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kastamonuspor 1966, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor 1966, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Deplasmanda oynayacağı Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Kastamonuspor 1966'da, kulüp sözcüsü Ahmet Baysan açıklamalarda bulundu. Aysan, Bergama Belediyespor karşılaşmasına yönetim olarak katılacaklarını belirterek, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmayacaklarını kaydetti.

Kastamonu'dan uçakla İzmir'e gittikten sonra Bergama'ya geçeceklerini belirten Baysan, "Aynı gece de döneceğiz. Bu maç önemli Kastamonuspor 1966 için çok önem arz ediyor. Şuanda 3. Lig'in 3. Grup'ta en güçlü olan ekiplerden bir tanesi. 7 haftadır yaptığı karşılaşmalarda sadece 1 gol yemiş bir takım. Bizim teknik heyetimiz buna karşı tedbirlerini aldı. Batman Petrolspor karşılaşmasında sakatlık geçiren ve acil kontrole alınan Yaşar Çetin, Bergama Belediyespor karşılaşmasında oynamasını bakıyoruz. Kendisi de bu karşılaşmada oynamak istiyor. Bugün bir sıkıntı olmazsa kontrollerinde sahada ilk 11'de yer alacak" diye konuştu.

Kastamonuspor gibi Bergama Belediyespor'un da ligde namağlup yoluna devam ettiğini hatırlatan Baysan, çok zorlu bir müsabakanın kendilerini beklediğini belirterek, "Her takım gibi biz de galip olmak için gidiyoruz ama beraberlik de bizim için iyi bir netice olur. Bergama maçındaki o alacağımız sonuç önümüzdeki günlerde bize daha iyi yol gösterecek. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yönetim birlikteliği, basınımızın bu konuda son derece destek olması bu birlikteliği taçlandırıyor. İnşallah galip dönmeyi ümit ediyoruz. Yolumuz daha uzun. Daha çok maçlarımız var. O maçlar da son derece önemli maçlarımız. Bir de son haftalarda arka arkaya maçlarımız var. Bergama maçından dört gün sonra Bartın Büyükşehir Belediye ile var. Önümüzde yine zorlu maçlar var. Ama kazasız mağlubiyet görmeden hedefimize gitmeyi istiyoruz" şeklinde konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bergama İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title