Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da bazı futbolculara ceza verildi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da bazı futbolculara ceza verildi.

Ligde 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 4 puan toplayabilen, sezon başındaki şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Diyarbekirspor'da takımın çıkışa geçmesi için bazı tedbirler alındı.

Yeşil kırmızılı takımda iki futbolcuya para cezası verilirken, diğer futbolculara uyarı yapıldığı açıklandı.

Ayvalıkgücü Belediylespor maçında kırmızı kart görerek takımı yalnız bırakan Gökhan Çakır ile Ayvalık yolculuğu için belirlenen hareket saatinden geç gelen Suat Mutlu'ya birer maç başı alacakları oranında para cezası kesildi.

Yapılan toplantılarda futbolcular, ligdeki olumsuz tablodan dolayı taraftarlardan özür dileyerek cumartesi günü kendi sahalarında yapacakları Gaziosmanpaşa maçını kazanarak çıkışa geçme sözü verdi.

Öte yandan, Diyarbekirspor'da takım kaptanları da belli oldu. Erhan Kurt'un birinci kaptanlık görevini devam ettirmesi kararlaştırılırken, ikinci kaptanlığa Barış Ataş getirildi. Gökhan Çakır üçüncü ve Ceyhun Demircan da dördüncü kaptanlık görevini yürüteceği bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Gökhan Çakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title