Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bergama Belediyespor’da yönetim, teknik direktör Alaaettin Çiçek’le karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bergama Belediyespor'da yönetim, teknik direktör Alaaettin Çiçek'le karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Devre arasında göreve gelen tecrübeli teknik adamla dostça yollarını ayıran Bergama Belediyespor'da teknik direktörlük görevini sezon sonuna kadar futbol akademisi direktörü Dr. Hindal Gündüz üstlenecek. Gündüz'ün yardımcılıklarını ise Salih Sayar ve Gökhan Kağıtçıoğlu yapacak.

Takımın üst sıralara yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden teknik direktör Hindal Gündüz, "Bu zor dönemde tüm Bergama Belediyespor taraftarlarını yanımızda görmek istiyoruz. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarımızla bu zor süreçten birlik ve beraberlik içinde çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta oynayacağımız zorlu FBM Makina Balçova Yaşamspor maçında tüm Bergamalı sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bergama Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title