Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 2014-2015 sezonu ilk yarısını 27 puanla 8. sırada tamamlayarak sezon başında belirlediği şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Yeni Diyarbakırspor, ara transferde kadro revizyonuna gidiyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 2014-2015 sezonu ilk yarısını 27 puanla 8. sırada tamamlayarak sezon başında belirlediği şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Yeni Diyarbakırspor, ara transferde kadro revizyonuna gidiyor.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma faydalı olamayan futbolcularla yollarını ayırıp, kendi takımlarında oynayan futbolcuları transfer ederek ligin ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girmeyi planlayan Yeni Diyarbakırspor, kadrosunda yer alan futbolculardan 3'ü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Takımda forma şansı bulamayan Hasan Üstünkaya, Hasan Güler ve Mehmet İpek'le karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri feshedildi.

TRANSFERLER PÜRÜZLER GİDERİLDİKTEN SONRA AÇIKLANACAK

Emre Karaman'ın sözleşmesi daha önce feshedilmişti. Takımdan gönderilecek diğer futbolcularla ilgili teknik heyetin raporu ve yapılacak transferlere göre hareket edilecek.

6 Ocak'ta başlayıp 2 Şubat'ta sona erecek ara transfer dönemi için çalışmalar hızlandırıldı. 2. Lig takımlarında forma giyen bazı futbolcularla prensip anlaşmasına varıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Anlaşmaya varılan futbolcular kendi takımlarında doğrudan oynayan ancak ekonomik nedenlerle ayrılma aşamasına gelen oyunculardır. Kulüpleriyle sorunları olduğu için bu isimleri açıklamıyoruz. Tüm pürüzler giderildikten sonra en kısa zamanda kulübümüzün internet sitesi ve resmi facebook sayfası üzerinden gerekli açıklamalar yapılacaktır" denildi.

TAKIMA İZİN VERİLDİ, KAMP 2 OCAK'TA BAŞLAYACAK

Ligin ilk yarısının tamamlanmasından dolayı Yeni Diyarbakırspor'da futbolculara 8 günlük izin verildi. 1 Ocak'ta Antalya'da toplanacak olan yeşil-kırmızılı takım, ikinci yarı hazırlık kampına 2 Ocak'ta başlayacak.

Kulübün açıklamasında, "Kamp çalışmaları 16 Ocak'ta sona erecek ve takımımız 2 günlük iznin ardında 18 Ocak'ta Diyarbakır'da toplanarak ikinci yarının ilk haftasında 25 Ocak'ta kendi sahasında karşılaşacağı Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Yeni transferlerin devre arası kampına katılması hedeflenirken, teknik heyet en az 4 özel maç yapmayı planlıyor" ifadelerine yer verildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakırspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title