Haberler

Spor Toto 3. Lig

Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde yaşayan eski Zonguldaksporlu Ünal Alpuğan, Zonguldak Kömürspor’un Alman kulüplerinde futbol oynayan Zonguldaklı genç oyunculardan yararlanılmasının kulübe büyük avantaj sağlayacağını belirtti.

Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde yaşayan eski Zonguldaksporlu Ünal Alpuğan, Zonguldak Kömürspor'un Alman kulüplerinde futbol oynayan Zonguldaklı genç oyunculardan yararlanılmasının kulübe büyük avantaj sağlayacağını belirtti.

Bundesliga'nın Schalke 04 takımında profesyonel futbola başlayan ve en son İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da futbol hayatını bıraktıktan sonra ailesi ile birlikte doğup büyüdüğü Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde yaşayan eski Zonguldaksporlu Ünal Alpuğan, Zonguldak Kömürspor ile ilgili açıklamasında şunları söyledi:

"Profesyonel futbolu bıraktıktan sonra Almanya'ya döndüm. Burada YEG Hassel takımında hem top oynadım hem takımı çalıştırdım. Futbola gözümü kapatmış değilim. Etrafımda çok sayıda gerek Türk gerekse Alman futbol takımları var. Amatör yüksek kümede oynayan, isimleri duyulmamış ama çok başarılı ve yetenekli futbolcular var. Dilerim ki, o başarılı gençler Zonguldak Kömürspor'da kadro alsın, Zonguldak Kömürspor'a yararlı olsun. Almanya'nın Ruhr Havzası'nda yaşayan binlerce Zonguldaklı hemşehrilerimiz var. Benim gibi onların babaları da yıllarca kömür ocaklarında çalışmış. Çeşitli Alman kulüplerinde başarılı futbol oynayan o çocuklar keşfedilmeyi bekliyor ama aylar günler geçtikçe sönecekler. 5 yaş gurubundan profesyonel lige kadar ortalama 14 bin Zonguldaklı'nın futbol oynadığını tahmin ediyoruz. Alman amatör 4. liginde oynayan, henüz Schalke 04 kulübü ile sözleşme imzalamamış Devrek'li hemşehrimiz Kadir Kökyar yararlı olabilecek biri. Zonguldak Kömürspor, Almanya'da bu potansiyelden neden yararlanmaz anlamak zor. 'Schalke 04 gibi dünyaca ünlü bir kulübün altyapısında oynayıp gazetelere manşet olduktan sonra mı fark edilmeli' sorusu akla geliyor. Ben Türkiye'de yıllarca futbol oynadım ve Türk futbolunu biliyorum. Burada Zonguldak Kömürspor'da oynayabilecek kabiliyetli genç oyuncular var"

Alpuğan, 'takım çalıştırmayı düşündünüz mü' sorusuna ise, "Neden olmasın" cevabını verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gelsenkirchen Zonguldak Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title