Haberler

Spor Toto 3. Lig

Daha önce Silvan’a giderek ilçe halkıyla buluşan ve Silvan Belediyespor’la dostluk maçı yapan Spor Toto 3. Lig ekibi Yeni Diyarbakırspor, bu defa Çınar ilçesine giderek oradaki halkla buluşacak.

Daha önce Silvan'a giderek ilçe halkıyla buluşan ve Silvan Belediyespor'la dostluk maçı yapan Spor Toto 3. Lig ekibi Yeni Diyarbakırspor, bu defa Çınar ilçesine giderek oradaki halkla buluşacak.

Yapımı tamamlanan Çınar Stadı'nda Çarşamba günü Diyarbakır Süper Amatör Lig takımlarından Çınar Belediyespor'la idman maçı yapacak olan yeşil-kırmızılı takım, Çınarlı sporseverlerle buluşma imkanı da bulacak. Teknik heyetin, Kemer Tekirovaspor maçı kadrosuna alınmayan futbolculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürerek maç eksiklerini gidermeyi amaçladığı kaydedildi.

ÇINAR, DİYARBAKIRSPOR'U BEKLİYOR

Diyarbakırspor'un Çınar'a gelecek olması ilçede heyecan oluşturdu. Çınar Belediyespor Teknik Sorumlusu Mustafa Geçkil, " Diyarbakırspor'umuzun ilçemize gelecek olması bizim için gurur verici bir olaydır. Uzun yıllar önce Diyarbakırspor ilçelere ve yakın illere giderek halkla buluşuyordu. Yeniden böyle organizasyonlar yapılmasını yerinde buluyoruz. Yeni Diyarbakırspor'umuzu en iyi şekilde misafir edeceğiz. Bunun için hazırlıklarımızı tamamladık" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakırspor Silvan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title