Haberler

Spor Toto 3. Lig

İstanbul Esenkentspor’un alt yapısında yetişen ve Elazığ A2 takımından top koşturan Batmanlı Muhammed Uyanık, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor kampına katıldı.

İstanbul Esenkentspor'un alt yapısında yetişen ve Elazığ A2 takımından top koşturan Batmanlı Muhammed Uyanık, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor kampına katıldı.

İstanbul Esenkentspor'un alt yapısında yetişen ve daha sonra yapılan seçmelerde Beşiktaş'ın U16 takımına seçilen Muhammed Uyanık geçen sezon Elazığ A2 takımına transfer olmuştu. 2014-2015 sezonuna Isparta'da hazırlanan Petrolspor, Batmanlı genç yetenek Muhammet Uyanık'ı izlemek üzere kampa davet etti. 1998 Batman doğumlu olan Muhammed Uyanık, geçen sezon Elazığspor'un A2 takımında başarılı maçlar çıkarırken, birçok takımın transfer listesinde yer aldı. Batman Petrolspor yönetimine seslenen taraftarlar, Batmanlı gençlerin değerini bilinmesi gerektiğine vurgu yaparak, Muhammed Türkiye'nin köklü takımlarından olan Beşiktaş ve Esenkentspor'un alt yapısında yetişmiş ve son derece deneyimli bir futbolcu olduğunu belirtti. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Batman Petrolspor Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title