Haberler

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Bergama Belediyespor forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Ahmet Tüzün ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Bergama Belediyespor forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Ahmet Tüzün ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp binasındaki imza töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Ali Helvacı'nın geçen sezon sonu ameliyat olmasından dolayı yeni sezona geç başlayacağı için orta sahada ofansif anlamda yaşanan sıkıntıyı 25 yaşındaki Ahmet Tüzün'ün transferi ile giderdiklerini söyledi.

Ahmet'in çok tecrübeli bir futbolcu olduğunu belirten Başkan Uzunoğlu, "Nazilli Yıldızgücü'nde 2001 yılında futbola başlayan Ahmet, Bodrum Yalıkavakspor'da amatör oynarken, 2008 yılında Elazığspor'da profesyonel olmuş bir isim. Sonra Ispartaspor, Hatayspor, Torbalıspor, Tekirova Belediyespor, Erzincan Refaiyespor ve Bergama Belediyespor takımlarında görev almış. 2. ligde 7, 3. ligde ise 127 maçı ve 7 golü var. Teknik heyetimizin de oluru ile Ahmet artık 2 yıl takımımız için ter dökecek. Tecrübesiyle katkı sağlayacağına inancımız tam. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Futbolcu Ahmet Tüzün ise, "Tercihim Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan yana oldu. Çünkü görüşmeler çok sıcak geçti. Projeyi anlattılar ve kendime en yakın burayı hissettiğim için son kararımı burada verdim. Kararımdan dolayı çok mutluyum. Zaten memleketim de Nazilli. Denizli ikinci memleketim olacak. Ben de burada takıma katkıda bulunmak istiyorum. Hedefimiz ilk beş arasına girmek olmalı. Takımla birlikte başarılı olmak benim amacım. O yönden burada yeni bir başlangıç ümit ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Ahmet Tüzün Bergama Denizli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title