Haberler

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un 2. Grup'ta yer aldığı 2014-2015 sezonu, Spor Toto 3. Lig Grupları'nın belirlendiği kura çekimi İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor'un 2. Grup'ta yer aldığı 2014-2015 sezonu, Spor Toto 3. Lig Grupları'nın belirlendiği kura çekimi İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kura çekimi sonrası yaptığı değerlendirmede, denk takımların bulunduğu bir gruba düştüklerini belirterek, "Grubumuzda geçen sezon 2. ligden düşen Dardanelspor, Çankırıspor ve Eyüpspor takımları var. BAL Ligi'nden çıkan yeni takımlardan İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor ve Ege Temsilcisi Çine Madranspor bulunuyor. Geçen sezon 3. Grup'ta bizimle birlikte mücadele eden takımlardan ise Yeni Diyarbakırspor, Gölcükspor, Erzincan Refahiyespor ve Arsinspor yer alıyor. 68 Yeni Aksarayspor, Çankırıspor, Yeni Diyarbakır, Dardanelspor gibi il takımları mevcut. Şu an için herkes kapalı kutu. Transfer ve kamp dönemini en iyi değerlendiren takımlar, her zaman iddialı olmuştur. Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak, biz de iddialı takımlar içinde olmak için yeni sezon çalışmalarına erken başladık. Umarım herkes için güzel ve sıkıntısız bir lig olur. Kazasız, belasız iyi bir sezon geçirmek dileğiyle. Tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

İlk düdüğün 7 Eylül'de çalacağı ligde, ilk yarı 21 Aralık'ta tamamlanacak. Spor Toto 3. Lig'in 2014-2015 sezonunda son düdük ise 10 Mayıs 2015'te çalacak. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Dardanelspor İstanbul Denizli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title