Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Ligi'nde mücadele eden Manavgatspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto 3. Ligi'nde mücadele eden Manavgatspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden transfer edilen 5 genç oyuncu ve Adıyamanspor'dan alınan orta saha oyuncusu Feyyaz'ın ardından Antalyaspor altyapısından yetişen sırasıyla Antalyaspor, Alanyaspor, Bugsaşspor ve son olarak Erzurum Büyükşehir Belediyespor formasını giyen Fatih Arat, Manavgatspor'a imza attı.

Santrfor mevkinde oynayan Fatih Arat, Manavgatspor Başkanı Mahmut Şeker ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu törende kendisini Manavgatsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Fatih Arat, 2013-2014 sezonunda Manavgat Evrensekispor ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan iki karşılaşmada da Manavgat Evrensekispor filelerini havalandırmıştı. Manavgatspor formasını giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Arat, "Manavgatspor'un hedefine ulaşması için üzerime düşenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

BAŞKAN ŞEKER: "MANAVGAT'A YAKIŞIR BİR TAKIM OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Manavgatspor Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şeker ise Manavgat'a yakışır bir takım oluşturmak için yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Yedek kulübesinde bekleyen değil direkt oynayacak oyuncular almak istiyoruz. Bundan dolayı da ince eleyip sık dokuyoruz. Feyyaz ve Fatih tanıdığımız ve takıma yararı olacağına inandığımız oyuncular. Dış transferin yanında iş transferde de görüşmelerimiz sürüyor. Kalecilerimiz Anıl, Veysel ve Sinan'ın yanı sıra Burak, Osman, Oğuz, Ömer Demircan ve Atakan ile genç oyuncularımız Halil, Kemal ve Onur'un sözleşmeleri devam ediyor. Bu oyuncularımızla yola devam edeceğiz. Sözleşmesi biten Reşit ile yeniden anlaştık. İlker, Alihan ve Aykut'un takımda kalmaları için görüşmelerimiz devam ediyor. 2014-2015 sezonunda 25 kişilik bir kadro düşünüyoruz. 10 Temmuz'da yapılacak seçmelerin ardından 17 Temmuz'da kendi tesislerimizde yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Bayramda futbolculara iki gün izin verilecek ve belirlenecek bir yerde kamp çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manavgat Akdeniz Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title