Haberler

Spor Toto 3. Lig

Play-off finalinde Menemen Belediyespor’a mağlup olarak Spor Toto 3. Lig’den Spor Toto 2. Lig’e çıkamayan Diyarbakırspor'da sezonun en golcü ismi Serdar Karaduman oldu.

Play-off finalinde Menemen Belediyespor'a mağlup olarak Spor Toto 3. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e çıkamayan Diyarbakırspor'da sezonun en golcü ismi Serdar Karaduman oldu. 22 yaşındaki forvet rakip ağlara 15 gol bıraktı.

Spor Toto 3. Lig'deki ilk sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren ancak 2. Lig'e çıkma şansını final maçında kaybeden Diyarbakırspor'un en golcü ismi Serdar Karaduman oldu. Sezon başında Çorum Belediyespor'dan transfer edilen Serdar, attığı gollerle takımını sırtladı. 1 yıl daha sözleşmesi olan 22 yaşındaki forvet oyuncusu, rakip ağlara 15 gol bıraktı. Serdar, önceki sezon Çorum'da 12 gol atma başarısı göstermişti.

Ligde topladığı 61 puanın 28'ini deplasmanda kazanan Diyarbakırspor, en başarılı ikinci deplasman takımı oldu. 17 dış saha maçında 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alırken, attığı 28 golle en fazla gol atan takım unvanını kazandı. Kalesinde gördüğü 12 golle deplasmanda en az gol yiyen takım oldu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Menemen Belediyespor Diyarbakırspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title