Haberler

Diyarbakırspor Çifte Üzüntü Yaşıyor

Güncelleme:

Kırıkhanspor'a 2-0 yenilerek Keçiörengücü'nün yenildiği haftada büyük fırsat tepen Diyarbakırspor A.Ş. çifte üzüntü yaşıyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Kırıkhanspor'a 2-0 yenilerek Keçiörengücü'nün yenildiği haftada büyük fırsat tepen Diyarbakırspor A.Ş. çifte üzüntü yaşıyor.

Maçın 18. dakikasında çift sarı karttan atılan Hasan İnci ve 83. dakikada direkt kırmızı kart gören Atilla Erel'e hakeme yönelik davranışlarından dolayı PFDK tarafından ağır ceza verilmesi gündeme geldi. Kulüp cephesinde ise hem kart görerek takımı yakan futbolculara hem de hakemlere tepki var. Yönetim, teknik heyetin raporuyla iki futbolcuya yüklü oranda para cezası vermenin hazırlığını yaparken, tartışmalı kararlara imza atılan Elazığlı hakem Mustafa Burak Er ise tepkiye neden oldu. Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, hakemin verdiği kararlarda art niyet aradıklarını söyledi. Akan, "Yenildiğimiz maçta bile hakeme teşekkür eden bir kulübüz. Ama bu hakem iyi niyetli değildi. Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. İlgili yerlere şikayet edeceğiz. Kart görerek takımı yalnız bırakan futbolculara da gerekli cezayı vereceğiz. Ne olursa olsun böyle kritik haftalarda futbolcular dikkatli olmalıdır. Oynadığımız iyi futbola yazık oldu. 10 kişi ile mücadele ettiğimiz bölümlerde de net pozisyonlar kaçırdık. Bu kadar gol kaçarsa nasıl maç kazanacağız?.Çok üzgünüz ama artık önümüze bakacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakırspor Kırıkhanspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title