Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Şekerspor maçı için Kayseri’ye iddialı gitti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Şekerspor maçı için Kayseri'ye iddialı gitti.

Diyarbakırspor A.Ş'nin maçlarını izleyen ve spora olan yakınlığı ile bilinen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Demircan, Kayseri deplasmanı öncesinde takımı ziyaret etti. Atatürk Stadı'ndaki idmanı izleyen Demircan, yeni Teknik Direktör Fethi Çokkeser ve yöneticilerle görüştü. Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, yakın ilgisinden dolayı Demircan'a teşekkür etti. Akan,"Emniyet müdür yardımcımız Erkan Demircan sporu ve Diyarbakırspor'u çok seviyor. Her zaman yanımızda ve başarılı olmamızı istiyor. Bir kez daha moral ziyaretinde bulundu. İnşallah Kayseri'den 3 puanla dönerek hem kendisini hem de camiamızı mutlu edeceğiz" dedi.

Bu sabah karayolu ile Kayseri'ye giden Diyarbakırspor A.Ş'nin kafilesinde Hüseyin Demir, Serkan Demirol, Rıdvan Sönmez, Akın Alkan, Hüsnü Zeybekoğlu, Hasan Fidan, Ali Üçkulak, Atilla Erel, Mustafa Kuru, Özcan Polat, Emrah Kiraz, Uğur Parlak, Gökhan Payal, Serdar Karaduman, Hasan İnci, Baran Basut, Ceyhun Yazar ve Şeyhmus Yalçın yer alıyor.

Bu arada PFDK, Ayvalıkgücü maçındaki taraftar olaylarından dolayı Diyarbakırspor A.Ş'ye 2 bin TL para cezası verdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şekerspor Diyarbakırspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title