Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Diyarbakırspor yönetim kurulu, kulüp internet sitesinden yaptığı açıklamada, yönetime talip olanların kararını değiştirmemesini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Diyarbakır spor yönetim kurulu, kulüp internet sitesinden yaptığı açıklamada, yönetime talip olanların kararını değiştirmemesini söyledi.

Diyarbakır spor'un internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Kulübümüzün yönetimine aday olduğunu açıklayan eski yöneticilerimizden Şahap Akçadağ, Nurullah Edemen başkanlığındaki yönetim kurulumuzun görevinden istifa etmesinin hemen ardından karar değiştirmeye başladı. Kulübümüzün mali tablosunu bahane eden Şahap Akçadağ'ın maalesef spor kamuoyunu yanıltarak süreci tıkamaya çalıştığı görülmektedir. Mevcut yönetim kurulumuzun mali tablosunu açıklamadığını öne süren Şahap Akçadağ, Diyarbakırspor'un eskisi gibi yönetildiğini düşünerek büyük bir yanılgı içine düşmüştür. Kulübümüzün geçmiş borçları herkesin bildiği gibi kulübümüzün resmi internet sitesinde yayınlanmaktadır ve bu süreçte Sayın Akçadağ'a ihtiyaç olan ve yol gösterecek olanda resmi sitemizde yayınlanan bu tablolardır. Burada mali durum çok net bir şekilde bellidir. Diyarbakırspor kulübünün kişilere ve kurumlara olan borcu bu tabloda çok net bir şekilde görülmektedir. Uzun süreden beri internet sitesindeki yerini alan mali tablomuzu Şahap Akçadağ'ın bahane ederek, mevcut yönetimimize yönelik eleştirilerde bulunması manidardır. Ayrıca her defasında Kulüp Başkanlığı döneminde kendisinin ve yönetici arkadaşlarının tüm alacağını kulübümüze hibe ettiğini açıklayan Sayın Nurullah Edemen'in dönemiyle ilgili mali tablonun açıklanması kendileri için bir anlam ifade etmeyecektir. Bu tablo 22 Haziran 2011 den bu yana beri gelir gider tablomuz, bilançomuzun ve mizan detayıdır. Ticaret dünyasında olan kişiler bu tabloların ne anlama geldiğini bilirler. Bu durumda bizde kendi dönemimizle ilgili yapılan harcamaları kulübe borç yazmayacağımızı ifade ediyorsak buradan bir borç çıkma durumu yoktur. Çünkü bu dönemle ilgili tüm harcamaların kulübümüze hibe edileceği defalarca açıklanmıştır. Buna rağmen gerekli tablo detaylı bir şekilde hazırlanıyor ve gerekli açıklama resmi internet sitemizden yapılacaktır.

Yukarıda ifade ettiğimiz konularla ilgili Sayın Akçadağ'ın avukatına gerekli bilgi bizzat kulüp başkanı Nurullah Edemen tarafından verilmiştir. Şunun da bilinmesini istiyoruz ki şu anda kadar kulüp başkanı ve Sayın Akçadağ arasında herhangi bir görüşme olmamıştır. Kulüp başkanı sadece avukat tarafından aranıp bilgi istenmiştir. Yanlış ve eksik söylemlerle spor kamuoyunu yanıltma anlayışı içinde olmanın ne mevcut yönetime ne Şahap Akçadağ'a nede Diyarbakırspor'a faydası vardır. Sürecin sağlıklı bir biçimde sürmesi için Sayın Nurullah Edemen'in defalarca açıklamaları olmuştur. Amaç Diyarbakırspor ise her türlü işbirliğine açık oldukları ifade edilmiştir.

Bilgiden yoksun bir diğer açıklama ise, kulübümüzün aldığı kongre kararıyla ve tarihi ile ilgilidir. Bilindiği gibi kulübümüzün kongre süreci yoktu ve Şahap Akçadağ'ın adaylık açıklamasından sonra bu karar alındı. Kongre tarihinin uzaması Dernekler İl Müdürlüğü kanunlarına göredir. Bu kararda gerekli kurumlarda görüş alınarak yapılmıştır. Dernekler kanununda herhangi bir dernek genel kurul kararı alacaksa bu süre en erken 15 gündür. İkinci genel kurulda onu takip eden yedinci gündür. Burada kişiye özgü kararlar alınmamakta her şey kanun ve kulübümüzün tüzüğüne göre yapılmaktadır. Bu konuyla ilgili yapılan açıklamaların yakışıksız ve bilgisizlikle yapıldığı görülmektedir. Her defasında kendi başkanlık dönemini kast ederek Diyarbakırspor'da ki tüm alacaklarını hibe ettiğini açıklayan Nurullah Edemen'le ilgili sonradan yapılan söylemleri doğru bulmuyoruz. Kongre süresine kadar yapılması gereken sportif, idari ve kurumsal çalışmalar bulunmaktadır. Bunların mutlak suretle yapılması gerekmektedir. Aksi durumda kulübümüz çok ciddi maddi manevi sıkıntılar yaşayacaktır. 30.08.2012 de ödenmesi gereken 32 bin TL'lik vergi dairesi taksitinin aksaması bile kulübümüze vergi yapılanmasının bozulması ve artı 1 milyon 200 bin TL gibi fazla borçlanma sorunu yaşatacaktır. Sayın Şahap Akçadağ ve ekibini konuyla ilgili hassas davranmaya ve sorun çözmeye davet ediyoruz" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakırspor Akçadağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title