Haberler

Batman Petrolspor Teknik Direktörü, Basınla Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme:

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alparslan, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

BATMAN (AA)- Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alparslan, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Alparslan, Batman'da görev yapan basın mensuplarıyla ile sabah kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Futbolda başarının yakalanması için oyuncu kadrosu ve teknik heyetin istikrarının önemli olduğunu belirten Alparslan, "Batman Petrolspor'un en büyük sorunu istikrarsızlıktır. İstikrar olursa başarılı oluruz. İstikrar olmadığı sürece Batman Petrolspor başarısız olmaya devam eder. Kentin beklentisine saygı duyuyoruz ama takdir edersiniz ki benim de elimde sihirli değnek yok ki her şeyi hemen düzelteyim" dedi.

Takımın alt yapısından futbolcu almayı planladığını açıklayan Alpaslan, şunları kaydetti:

"Futbol maliyet işidir. Mevcut durumda dışarıdan futbolcu getiremediğimiz için eldekileri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bunun için de altyapıdan oyuncu almayı planlıyorum. Altyapı maçlarını izliyorum aralarında beni şaşırtacak kadar iyi oynayan oyuncular var. Bu çocuklara şans vermeyi düşünüyorum. Batmanlı gençlerin futbola yatkınlıkları var bunu değerlendireceğiz. Bundan böyle temiz bir sayfa yeni bir başlangıç yapacağız."

Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Bülent Kurt, Reşit Kaygu ve Mehmet Gönülaçar'ın yanı sıra futbolcular katıldı. - Batman

Kaynak: AA / Yerel

Batman Petrolspor Mehmet Erdal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title