Haberler

Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden Manavgatspor Tutap Şekerspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor.

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden Manavgatspor Tutap Şekerspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor.

Manavgatspor, bu hafta evinde oynayacağı Tutap Şekerspor maçı için hazırlıklara Evrenseki'de kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Oyuncular sahada dayanıklılık çalışmaları yaptıktan sonra taktik antrenman ve çift kale maç yaptı.

Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, Tuzlaspor'a şansız bir şekilde yenildiklerini hatırlatarak, "Kamp dönemi çok iyi geçti. Hazırlık maçlarımızda çok iyiydi. Tuzla maçında iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk ama olmadı. Karşımızda grubun en güçlü takımı vardı. Tabi bunu biliyorduk ve ona göre tedbirimizi almıştık. Küçük bir halı sahada oynamanın dezavantajı oldu bize. Buna rağmen yine çok iyi oynadık" dedi.

Bu hafta ağırlayacakları Tutap Şekerspor maçından galibiyet hedeflediklerini dile getiren Atalay, "Bu hafta Tutap Şekerspor maçıyla çıkışı başlatır arka arkaya galibiyet serisini alırız diye düşünüyorum." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tutap Şekerspor Kamil Atalay Evrenseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title