Haberler

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un basın sözcüsü Emrah Altun, "İkinci yarıda taraftarlarımıza iyi bir Tokatspor izlettirmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un basın sözcüsü Emrah Altun, "İkinci yarıda taraftarlarımıza iyi bir Tokatspor izlettirmek istiyoruz" dedi.

Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokatspor'un Antalya kampının 31 Aralık'ta başladığını hatırlattı.

Kampın çok iyi gittiğini belirten Altun, "Kampımız 13 Ocak'a kadar devam edecek. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız kamptan çok memnun. Çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Yaptığımız ilk hazırlık maçında Çankırı Belediyespor ile 0-0 berabere kaldık" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Altun, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar 14 futbolcu kampımıza katıldı. Bunları birçoğuyla ön protokol imzaladık. Transferde resmi olarak dün başladı. 4 eski oyuncumuzun alacağıyla ilgili problemin de birkaç gün içerisinde çözülmesini bekliyoruz. Hocamızın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarıda taraftarlarımıza iyi bir Tokatspor izlettirmek istiyoruz."

- TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title