Haberler

Yeni Malatyaspor, Konya Anadolu Selçuklu Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Konya Anadolu Selçuklu maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un ikinci yarısına TKİ Tavşanlı galibiyetiyle başlayan Yeni Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Konya Anadolu Selçuklu maçının hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında, teknik direktör Feyyaz Uçar yönetiminde yapılan idmana futbolcuların tamamı katılırken, hafif sakatlığı bulunan Osman Fırat takımdan ayrı çalıştı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda dar alanda pas ağırlıklı çalışan sarı kırmızılılarda, Tavşanlı maçında dördüncü sarı kartı gören Samet Kartal ve kırmızı kart cezalısı Koray Şanlı Konya Anadolu karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Çalışma öncesi açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, TKİ Tavşanlı maçında takımının sergilediği oyundan memnun olduğunu belirtti.

"RAKİBİ BÖYLE YAKALADIĞIMIZ İÇİN ŞANSLIYIZ"

İç saha galibiyetinin önemine işaret eden Feyyaz Uçar, "Özellikle iç saha maçlarında alınan 3 puanlar önemlidir. Rakibimizin sıkıntıları vardı. Onlar da transfer sezonunun içerisinde oyuncu alacaklardır. Aslında şanslıyız onları böyle bir süreçte yakaladığımız için. Onun dışında oynadığımız oyunla ilgili memnuniyetim var. Yaptığımız iyi şeyler var. Genelde oyunu biz yönettik, biz kontrol ettik. Kendi yarı sahamızda çok fazla pas hatası yapmadık. Zaten ilerleyen haftalarda da göreceksiniz, biz oyunu genelde rakip alanda oynayacağız. Attığımız golün dışında en 3 tane yüzde yüzlük gol pozisyonumuz vardı. Bunlar bizim açımızdan önemli. Kaçırabilirsiniz olabilir. Ama hiç pozisyona girmeyip sıfır sıfır bitirmektense maçı, dört beş pozisyona girip sıfır sıfır bitirmek daha iyi" ifadelerini kullandı.

"KEŞKE ERTELEME MAÇI İÇ SAHA MAÇINDAN SONRA OYNANSAYDI"

Hafta sonu oynanacak Konya Anadolu Selçuklu maçının zorluğuna dikkat çeken Uçar, "Zorlu bir hafta bizi bekliyor. İngiliz haftası. Federasyon erteleme maçımız çarşambaya koydu. Keşke içeride oynadığımız bir maç sonrası olsaydı. Bizim için daha avantajlı olabilirdi. Ama neticede onların da takvimle alakalı sorumlulukları var. Mutlaka düşündükleri bir şey vardır. 24 kişilik bir kadroyla çıkacağız Cuma günü buradan. Burada oyuncu bırakmak istemiyorum. Çünkü burada kalacak oyuncunun yeterli idmanı yapacağını düşünmüyorum. Cezalı oyuncularımızı da götüreceğiz oraya. Koray'ın bu maçtan sonra cezası bitecek. Aynı şekilde Samet'in de cezası sona erecek. Onlar da mutlaka Of maçında önemli oyuncularımız olacaklar. Tavşanlı maçı sadece bir başlangıçtı. İyi bir başlangıçtı, devamını getirmemiz lazım. Eğer arkası gelmez ise aldığınız galibiyetin bir önemi kalmaz" şeklinde konuştu.

"SAMET KONUSUNDA BİRAZ TEREDDÜTTE KALDIK"

Transferle iliği de konuşan Feyyaz Uçar, "Forvete bir oyuncu transferi yapacağız. Bunun yanında ekstra bir transfer için daha yönetimden olur aldık. Önümüzdeki üç haftalık süreç transferle ilgili bize daha net fikir verecek. Ama forvete bir oyuncu almamız şart. Biz transfer yaparken oyuncuların karakterlerine dikkat ettik. Zaten Sadık benim eski oyuncum. Enes'i de Mersin'den takip ediyorduk. Rıza Hoca'nın futbolcusuydu. Samet konusunda biraz tereddütte kaldık bazı sıkıntılarından dolayı. Ama inandık bu grubun içinde iyi şeyler yapacağına. Alacağımız oyuncular konusunda da bunlara dikkat edeceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Feyyaz Uçar Selçuklu Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title