Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 8 günde üst üste yapacağı 3 deplasman maçı için yarın Diyarbakır’dan ayrılacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 8 günde üst üste yapacağı 3 deplasman maçı için yarın Diyarbakır'dan ayrılacak. Teknik direktör İsmet Taşdemir ise transfer çalışmaları için Ankara'ya gitti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki 8 günde yapacağı ikisi kupa ve biri lig olmak üzere 3 maç için yarın kentten ayrılacak. Çarşamba günü İstanbul'a gidecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 22 Ocak Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta maçında Galatasaray'la karşılaşacak. TT Arena'da oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Galatasaray maçının ardında İstanbul'dan uçakla İzmir'e geçecek olan takım, 25 Ocak Pazar günü saat 13.30'da İzmir Atatürk Stadı'nda ligin 19. hafta karşılaşmasında Altay'la karşı karşıya gelecek.

İZMİR'DE KALMAYA DEVAM EDECEK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un İzmir çıkarması 6 gün sürecek. Altay maçından sonra 28 Ocak Çarşamba günü bu kez Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında Balçova Yaşamspor'la karşılaşacak. Balçova ilçesinde saat 13.00'da başlayacak maçın ardında 8 günlük gurbet seferini tamamlayacak olan Diyarbakır ekibi, aynı gün uçakla Diyarbakır'a dönecek. 8 günlük deplasman seferinden sonra bu defa 1 Şubat Pazar günü ligde kendi evinde Tepecikspor ile karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası son hafta maçında ise Eskişehirspor'la yine kendi sahasında karşılaşacak.

TEKNİK DİREKTÖR TAŞDEMİR TRANSFER ARAYIŞINDA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör İsmet Taşdemir'in Ankara'ya giderek takıma yapılacak transferler konusunda çalışmalar yaptığı öğrenildi. Ara transfer döneminin sona ereceği 2 Şubat'a kadar takıma takviyeler yapılması ve bazı futbolcuların gönderilmesi bekleniyor. Transferde eski Diyarbakırsporlu Sinan Turan'ın ismi de geçiyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası Diyarbakır İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title