Haberler

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, “Umarız ki ilk yarının son maçını kazanırız ve devre arasına galibiyetle gireriz” dedi.

Tokatspor Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, "Umarız ki ilk yarının son maçını kazanırız ve devre arasına galibiyetle gireriz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor, ilk yarının son deplasman maçında Kartalspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın değerlendirmesini yapan Uluözlü, deplasmanda ve ligin şampiyonluk yolundaki en büyük adaylarından Kartalspor önünde baskılı ve galibiyet odaklı bir futbol oynadıklarını ama basit hatalardan dolayı yedikleri gol sonrası maçtan kopmayarak beraberliği yakaladıklarını söyledi. İlk yarının son haftasında Turgutluspor ile karşılaşacaklarını belirten Uluözlü, 'Turgutluspor ile ilk yarının son maçını kendi evimizde oynayacağız. Bu maçı da kayıpsız kapatıp devre arsına galibiyetle gireriz' dedi. Eleştiriye hiç bir zaman karşı olmadıklarını ifade eden Uluözlü, "Yeter ki bu eleştiriler yıkıcı değil yapıcı olsun. Yapıcı eleştirilerin her zaman olmasından yanayız. Bu yapılan eleştirilerde hakaret ya da takıma zarar verecek şeyler olduğu zaman bunu kabul etmeyiz" diye konuştu.

Devre arasını çok iyi değerlendireceklerini belirten Uluözlü açıklamalarını şöyle tamamladı: "İkinci yarıda başkanımızın sezon başında koymuş olduğu gizli şampiyonluk hedefini zorlayan bir takım oluşturacağız. Yönetimimiz oyuncularımızın ilk yarıda gösterdikleri duruma göre ve teknik heyetinde vereceği rapor doğrultusunda transfer politikamız netleşecek. Devre arası kampta eksik gördüğümüz yerlere mutlaka transferler yapılacaktır." - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgutluspor Kartalspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title