Haberler

Spor Toto 2. Lig

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Arena Stadı’nın isminin Turgut Özal Arena olması için girişimlerinin olduğunu ifade ederek, "Sezonu şampiyon tamamlayıp, PTT 1. Lig takımı olarak maçlarımızı bu statta oynamak istiyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Arena Stadı'nın isminin Turgut Özal Arena olması için girişimlerinin olduğunu ifade ederek, "Sezonu şampiyon tamamlayıp, PTT 1. Lig takımı olarak maçlarımızı bu statta oynamak istiyoruz" dedi.

Başkan Gevrek, Malatya Arena Stadı'nı inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Statla ilgili girişimlerinin olduğunu belirten Gevrek, "Normalde stat, 2015 Mayıs ayında tamamlanacaktı. Bazı sıkıntılardan dolayı gecikecek gibi görünüyor. Ama stat, gelecek sezona yetişecek. Şu anda çalışmalar devam ediyor. İnşallah bir üst lige çıkar öyle ve maçlarımızı PTT 1. Lig takımı olarak burada oynarız" diye konuştu.

"ÇOK GÜZEL BİR STAT OLACAK"

Çalışmaları devam eden stadı hayranlıkla izleyen Gevrek, "Stat çok güzel. Uzaktan bakınca küçük görünüyor da, yanına gelince ilk büyüklüğü göze çarpıyor. Bitince çok daha güzel olacak. Takımımız şampiyon olursa ve o şekilde maçlarımızı burada oynarsak daha güzel ve keyifli olacak" ifadelerini kullandı.

"İSMİNİN TURGUT ÖZAL ARENA OLMASINI İSTİYORUZ"

Gevrek, stadın isminin Turgut Özal Arena olması için girişimlerde bulunduklarını kaydederek, "Stadın isminin 'Turgut Özal Arena' olması yönünde çok ciddi bir talep var. Tabi bu bizim elimizde değil ama biz stada Turgut Özal isminin verilmesi için gerekli yerlere başvurularımızı yaptık. Stat bitince ismi de belli olacak ama biz Turgut Özal Arena olmasını istiyoruz. Turgut Özal, Türkiye ve Malatyalılar için çok önemli bir isim. Biz gerekli çalışmaları yaptık. İnşallah isim konusunda da istediğimiz olur" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Turgut Özal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title