Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Süleyman Kamçı, Yeni Malatyaspor'u Spor Toto Süper Lig'de görmek istediklerini ifade etti.

Kamçı, Yeni Malatyaspor'a başarılar dileyerek, "Son 2 haftadır ligde beraberlik alıyorlar. Biz bu beraberlikleri kabul etmiyoruz. Her defasında galibiyet istiyoruz. Yeni Malatyaspor'un inşallah bir üst hedefine bu sezon ulaşacağını ümit ediyorum" dedi.

"GÖNLÜMÜZ YENİ MALATYASPOR'DAN YANA"

Kamçı, gönüllerinin Yeni Malatyaspor'dan yana olduğunu kaydeden Vali Süleyman Kamçı, Yeni Malatyaspor yönetimine, teknik heyet ve sporculara başarılar diledi.

Liglerde küme düşmenin kolay ancak bir üst lige çıkmanın zor olduğunu diler getiren Kamçı, "Her zaman daha yükseğe çıkmayı hedef almamız lazım. Yeni Malatyaspor yönetiminin de düşüncesi her zaman bu yöndedir. Ben büyükşehir olan şehrimizi, Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de temsil etmesi ümidini taşıyorum. İnşallah bunu arkadaşlarımızla beraber başaracağız" ifadelerini kullandı.

"YENİ MALATYASPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR"

Kamçı, bir gazetecinin 'Yeni Malatyaspor, bu sezon oynadığı maçlarda yalnız mı kalıyor?' sorusuna, "Yeni Malatyaspor asla sahipsiz değildir" cevabını verdi.

Yeni Malatyaspor'un bulunduğu lige göre, takıma Malatyalıların yüksek bir ilgi gösterdiğini kaydeden Kamçı, "Malatyalıların, Yeni Malatyaspor'a sevgisi, saygısı ve hoşgörüsünün var olduğunu düşünüyorum. Yeni Malatyaspor'un sahipsiz kaldığını düşünmüyorum. Niye sahipsiz kalsın? Yeni Malatyaspor hiçbir alanda sahipsiz kalmaz. Yeni Malatyaspor, Malatya'mızın bir takımı ve herkes takımın yükselmesini arzu ediyor. Hep birlikte takımın destekçiyiz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise Malatya Valisi Süleyman Kamçı'ya görevinde başarılar diledi. Yönetim alarak, zaman zaman Malatya'da bir dizi ziyaretler yaptıklarını ifade eden Gevrek, "Malatya'mız ve Yeni Malatyasporumuz için hep birlikte hareket etme adına inşallah bundan sonrada bütün Malatyalılar hep bir arada olur" dedi.

Ziyarette, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'ya üzerinde adının yazılı olduğu 44 numaralı Yeni Malatyaspor forması hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Süleyman Kamçı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title