Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Pazar günü İstanbul'da Pendikspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmada, Yeni Malatyasporlu taraftarlara 115 kişilik yer ayrıldığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor, ligin 15. haftasında Pazar günü 13.30'da Pendik Stadı'nda grubun lideri Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

Grup'ta zirveyi yakındıran ilgilendiren zorlu karşılaşma öncesi Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından Yeni Malatyasporlu taraftarlara bir çağrıda bulunuldu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "23.11.2014 Pazar saat 13.30 Pendik Stadın da oynanacak olan Pendikspor - Yeni Malatyaspor lig maçı için Spor Toto 2. Lig Statüsü'nün 8/10 maddesinde ev sahibi kulüp,misafir kulüp seyircileri için güvenliği tam olarak sağlanmış bir tribünde stadyumun oturma kapasitesinin en az yüzde 5'i oranında yer ayırmak zorundadır hükmü yer almaktadır. Bu itibarla Spor Toto 2. Lig Statüsü gereği kulübümüz tarafından misafir takım seyircisine Pendik Stadı'nın yüzde 5'lik kapasitesi kadar olan 115 kişilik misafir açık tribünü tahsis edilmiştir" denildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Pendikspor İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title