Haberler

Spor Toto 2. Lig

Amedspor, önümüzdeki üç ay boyunca 17 resmi maç oynayacak.

Amedspor, önümüzdeki üç ay boyunca 17 resmi maç oynayacak.

2015 Şubat ayının ilk haftasına kadar 11'i lig ve 6'sı kupa olmak üzere 17 resmi maça çıkacak olan Amedspor, rakiplerinin aksine devre arasında da dinlenme ve fazla kamp yapma imkanı bulamayarak arka arkaya maçlar yapacak. Ligde 14 Aralık'ta sona ererken, Diyarbakır ekibi 31 Aralık'a kadar kupa maçlarına çıkarak maç programına devam edecek. Amedspor'un kupa gruplarındaki serüveni 2, 3, 4 Aralık'ta kendi sahasında Balçova Yaşamspor'la yapacağı ilk hafta maçıyla başlayacak.

DEVRE ARASINDA DİNLENME YOK

18 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı öncesinde dinlenme imkanı bulamadan kısa süreli kampa girecek olan Amedspor, kamp dönüşü 18 Ocak'ta başlayacak olan ligin ikinci yarısına kilitlenecek. 27 Ocak'ta kupada ikinci devre maçları başlayacak ve 5 Şubat'ta kupada grup maçları tamamlanacak. Kupada ilk 2'ye girmesi halinde son 16'ya kalacak Amedspor, bunu başarması durumunda yoğun maç programına devam edecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title