Haberler

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda kazanamıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, evindeki başarılı sonuçları dış saha maçlarına yansıtamıyor.

Şuana kadar oynadığı 7 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 10 puan toplayan yeşil kırmızılı ekip, evinde hiç maç kaybetmedi.

Evinde Altay'ı 1-0, lig lideri Bandırmaspor'u 4-1 ve Kocaeli Birlikspor'u da 2-1'le geçen yeşil kırmızılı ekip, deplasman maçlarında ise sadece 1 puan aldı.

Oynadığı 4 deplasman maçından 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bu müsabakalarda Hatayspor'a 2-0, Tepecikspor'a 2-1 ve Pazarspor'a 2-0 mağlup oldu. Diyarbakır temsilcisi, deplasman maçlarındaki tek beraberliğini ise Bugsaşspor ile 1-1 berabere kalarak aldı.

10 puanla ligin 10'nuncu sırasında yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un, Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile 8 Ekim Çarşamba günü Diyarbakır'da yapması gereken maç ise Diyarbakır'da yaşanan olaylar ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title