Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor, zorlu Hacettepe deplasmanı öncesi çalışmalarına Irlamaz Tesisleri’nde devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor, zorlu Hacettepe deplasmanı öncesi çalışmalarına Irlamaz Tesisleri'nde devam ediyor.

Son yılların en iyi lig başlangıcını yapan kırmızı-siyahlıların aldığı iyi sonuçlar camiada ve kentte, eski Turgutluspor ruhunu ateşledi. Zorlu Hacettepespor deplasmanında teknik kadro, cezalı oyuncular için alternatif isimlere yöneldi. Kırmızı kart cezalısı Hüseyin ve sarı kart cezalısı Mustafa Cevahir, Ankara deplasmanında forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıktan yeni çıkan Savaş'ın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Savunmada görev yapan Selçuk'un Ankara deplasmanında sağ beke kaydırılacağı ve Mustafa'dan yoksun orta sahada Koray ya da Şahin'in görev yapacağı öğrenildi.

Eksik oyuncuların yerine alternatif arayışlara giden teknik heyet, takımın form grafiğinden memnun durumda. Takımda moraller üst seviye ulaşırken, kırmızı-siyahlılar Ankara deplasmanında puan ya da puanlar arayacak. Cumartesi günü Hacettepespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Turgutluspor, tatil yapmadan hafta içi mesaisinde evinde 15 Ekim Çarşamba günü Fethiyespor'u konuk edecek ve 19 Ekim Pazar günü ise Aydınspor 1923'e konuk olacak.

Turgutluspor Profesyonel Şube Sorumlusu Muhammed Ali Eruysal, dar ve kısıtlı bir kadrolarının olduğunu vurgulayarak, "2 önemli ismimiz bu hafta cezalı durumda. Savaş'ın durumu maç saatinde belli olacak ancak nihayetinde 11 kişi sahaya çıkacağız ve bu arkadaşların yerine görev yapacak isimler de en az onlar kadar değerli isimler. Hacettepe karşısında puan ya da puanlar alarak Yeni Malatyaspor karşısında aldığımız 3 puanı daha anlamlı hale getirmek istiyoruz. Lige iyi başladık ve öyle de sürdürme hedefindeyiz. Takımımızdaki bütün oyuncular özveriyle mücadele ediyorlar" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hacettepespor Turgutluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title