Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto 2. Lig takımlarından Konya Anadolu Selçukspor’u ziyaret ettiSpor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu kendi evinde Hacettepe ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor’a, Spor Genel Müdür Mehmet Baykan moral ziyaretinde bulundu.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto 2. Lig takımlarından Konya Anadolu Selçukspor'u ziyaret etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu kendi evinde Hacettepe ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor'a, Spor Genel Müdür Mehmet Baykan moral ziyaretinde bulundu. Kayacık Tesisleri'nde Hacettepe maçı hazırlıklarını sürdüren takımı, Spor Genel Müdür Mehmet Baykan ile birlikte Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Remzi Ay ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Zafer Turan ve yardımcıları, futbolcular ve kulüp çalışanları yer aldı.

Mehmet Baykan burada yaptığı konuşmada, futbolculara başarılar diledi. Baykan, "Yürüdüğünüz yolda zaman zaman zorluklar olabilir. Ama bu zorlukları birlikte hareket ederek, birbirimize omuz vererek aşacağız. Sezona iyi başlamamış olabilirsiniz ancak lig uzun bir maraton ve bu maratonun içinde yaşayabileceğimiz tüm olumsuzluklara hazırlıklı olmak zorundayız. Yaşadıkları sıkıntılara rağmen görevini aksatmadan sürdürmenin gayreti içinde olan Konya Anadolu Selçukspor Yönetim Kurulu'nun aldığı bayrağı en yukarılara taşıma gayretini izliyoruz. Konya Anadolu Selçukspor teknik heyetinin ve futbolcularının da aynı gayret içinde olduğunu biliyoruz. İnanıyorum ki sizler bulunduğunuz noktadan en kısa sürede sıyrılıp isminizi ve takımınızı yukarılara taşıyacaksınız. Bu noktada bizler size olan inancımızı kaybetmedik ve kaybetmeyeceğiz" dedi.

Ziyaret sonrası günün anısına birlikte fotoğraf çektirildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Baykan Remzi Ay Kayacık Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title