Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kalecisi Vedat Kapurtu, mücadeleci bir takım olacaklarını ifade ederek, yeni sezonda teknik direktör Mustafa Uğur ile birlikte şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Vedat Kapurtu, mücadeleci bir takım olacaklarını ifade ederek, yeni sezonda teknik direktör Mustafa Uğur ile birlikte şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da kaldığı için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli eldiven, "Ben her zaman bu camiaya layık olmaya çalıştım. İki senedir Play-off'un kapısından dönüyoruz. Bir türlü nasip olmuyor. Hepimiz için yeni bir sezon. Yeni Malatyaspor her zaman hedefleri olan bir camiadır. Burada olmaktan dolayı mutluyuz. Geçen sezondan arkadaşlarımız var. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Transferlerimizde son derece yerinde yapılıyor. Bu sene inşallah her şey çok güzel olacak. Mustafa Hocamız'a ve ekibine de hayırlı olsun diliyoruz. İnşallah Mustafa Hocamız'la şampiyonluk yaşarız" dedi.

Beyaz grubun diğer gruba göre daha kolay olduğunu belirten Vedat, "Gruplar belli oldu. Biz diğer gruba göre biraz daha avantajlı bir gruptayız. Ne kadar avantajlı bir grupta olsak da, bu lig mücadele isteyen bir ligdir. Mücadeleci olan bir takım olup, ipi göğüsleyen takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title