Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kalecisi Şener Özcan, ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Şener Özcan, ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'un PTT 1.Lig takımlarında Adana Demirspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki tecrübeli eldiven, kamp programı dahilinde hazırlık maçı yaptıklarını ve kaleci Vedat Kapurtu ile güzel bir çekişme içinde olduğunu dile getirdi.

Performansının günden düne yükseldiğini belirten Özcan, "Kamp programı dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hazırlık maçları yapıyoruz. Hocamız iskelet kadroyu oturtmaya çalışıyor. Hazırlık maçları eksikliklerimiz görmemiz adına iyi oluyor. Takıma yeni geldim. Uyum sorununu çabuk atlattım. Kaleci Vedat Yeni Malatyaspor'un 2 sezondur kalesini koruyor. Aramızda tatlı bir çekişme var. Rekabet olan bir yerde başarıda vardır. Sezon içerinde inşallah güzel bir uyum içerisinde olur Yeni Malatyaspor'a başarıyı getiririz" dedi.

Özcan, takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu ifade ederek, "Takıma benim gibi birçok oyuncu transfer edildi. Takım arkadaşlarım uyum sorunu çabuk atlattı. Çok çalışıyoruz. Takımda arkadaşlık ortamı süper. Kamp programımız çok güzel geçiyor. İnşallah bir an önce hazır olur ve lige başlarız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Adana Demirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title